Överleva semestern? Krupphosta

De är så goa och mysiga våra fina tvillingar. Men ca var 10e minut förvandlas de till små monster och man förstår oftast inte varför. Det är som att åka en bergodalbana som aldrig slutar.


Jag känner av att jag håller på att sluta med venlafaxin men undrar om jag verkligen ska göra det för mitt humör dalar upp och ner det med.


En dag hemma är som en vecka och jag undrar allvarligt hur vi ska överleva 4 veckor tillsammans!? Verkligen! Hur??


Jag drabbas ju även av dåligt samvete varje gång jag blir arg och jag har förvandlats till en förälder jag aldrig tänkt att bli. Arg, skällandes, mutandes bara jag får en sekunds tystnad. Det åker in alldeles för mkt glass i dem. Alla min principer är som bortblåsta, vi försöker mest överleva dagarna. Vänjer man sig någonsin?


Men som sagt. De har så roliga utläggningar om saker och ting och kan prata i 10 minuter om var man ska ha strumpor och inte. "på bamsegympan ska man inte ha strumpor men på leklandet, inte heller på badhuset"


1 vecka kvar till semestern!

Kommentarer

  1. Är inte proffs alls men mina erfarenheter som brukar funka bäst hos oss är: minst en timme egentid var för de vuxna varje dag för avkoppling. En aktivitet per dag för barnen som tumregel. Testa olika lekparker i Stockholmstrakten. Mina tips: helt nya Långsjöparken, Fågelparken Örnsberg, Kristinebergs slottspark, Lugnet i Västertorp inkl plaskdamm, Aspuddsparken inkl djur och plaskdamm, huvudsta gård med djur och fika.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering