Fotografering

Inte kunde väl jag ta en paus som jag tänkte. Jag bara måste skriva, det känns så konstigt att inte få dela ens tankar och händelser med er. Det här med avslut var ju inte min grej tydligen ;)

*****
Efter många timmars städning så kom mäklare och fotograf. De for runt i huset som små illrar och allt var över på mindre än 30 min. Var det inte mer än så? I veckan kommer vi få se bilderna och jag hoppas de blir bra. 

Påsken och veckan har varit riktigt bra, vi har varit i simhall och lekland, träffat vänner och röjt i huset. 

Plötsligt känner jag så tveksam. Gör vi verkligen rätt att flytta? Kommer det bli bra? Kommer vi att trivas? Får vi förskola och är den bra? Får vi huset sålt? 

Vi har packat, kastat och sålt diverse saker och det märks knappt! Hur mkt saker kan man egentligen samla på sig? Vi har bott här i 20 år och det märks verkligen. Om ca tre veckor är det visning och efter det besiktning. Måtte vi överleva denna resa! 

****
Barnen har nästan slutat sova på dagarna. Vilket underlättar nattningen men framförallt att vi inte behöver passa massa tider. Vi kan leka på i ett lekland, simma tills vi tröttnat utan att behöva tänka på en powernapp. Deras humör mellan "helvetestimmarna" är ju ändå jobbiga så lite utan sömnhumör kan vi ta då belöningen är att de somnar snabbare. 

Vi har börjat ta bort allt barnsäkrat i huset, det mesta lämnas i fred och vi får till och med ha toapappret i fred! Lycka! Det går framåt! 

Det här med pottningen däremot. Tvillingarna är inte alls med på tåget så vi avvaktar lite till. Det kommer ett gäng röda dagar till så då gör vi nya försök. Tills dess försöker vi rutinpotta som vanligt. 

Idag har dessvärre varit en rätt jobbig dag, alla har varit lite sura och irriterade och i luven på varandra. I morgon Är det måndag igen och dags för jobb. Tack och lov! 👏🙏🏼

Kommentarer

 1. Härligt att du är tillbaka! Tycker mycket om din blogg. Har följt dig sedan många år och blev lite ledsen när du publicerade att du skulle sluta skriva. Jag har också två här hemma och känner igen mig i mycket du skriver om småbarnslivet. Så skönt att inte vara ensam att känna att det är tufft. Just nu har vi en riktigt humörsvängig snart 4-åring som håller på och tar kål på oss. Lyssnar inte utan kör sitt egen race. Man är helt slut efter en helg. Skönt att gå till jobbet ett slag. Klart att flytten blir bra! Förändringar är jobbiga men blir oftast bra när allt är klart. Kram!

  SvaraRadera
 2. Såklart att du ska fortsätta skriva! Jag är in och läser och även om jag inte kommenterar så ofta som förr. Känner själv att jag behöver skriva av mig ut i luften till allt och alla men det blir aldrig av längre.. Lycka till med flytten, det kommer att bli jättebra!
  Kramar från Lena (som är utan missar numera)

  SvaraRadera
 3. Vilken tur att avslut inte var din grej! Har läst din blogg i flera år och tycker så mycket om den!
  Kramar!

  SvaraRadera
 4. Trevligt med nya inlägg och att få fortsätta följa er!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Vidrig helg :(

Viktiga händelser och mindre kärlek

Åter arbete och dålig förskola