Bloggens framtid

På nåt sätt har bloggen uppfyllt sitt syfte. I många år har jag bloggat om sorg och glädje. Det har varit en väldigt lång resa med barnlöshet, äggdonation, sorgen efter Isak och våra underbara tvillingar.


Många av er har jag kontakt med via mail och sociala medier. Jag har fått så mycket stöd och hjälp genom åren och är er alla ytterst tacksam.


Jag har varken inte energin eller gnistan att skriva just nu, så en paus kommer att göras. Nu ska vi fixa inför fotografering och visning av huset och vi får se om/när jag återkommer.


Jag finns här och på mailen.

Kommentarer

 1. Kommer sakna din blogg! Stort lycka till med allt! Kram

  SvaraRadera
 2. Vill önska dig lycka till med allt och säga att jag kommer sakna dina inlägg! Men har full förståelse för att bloggen inte känns lika viktig längre. Vi är lika i många avseenden. Hade också kämpat länge innan dottern kom. Hon är lika gammal som Klara och Alfred. Har även fått ett änglabarn som din Isak.
  Kram från en som läst men inte gjort så mycket väsen av sig här på bloggen :)

  SvaraRadera
 3. Jag tittar in här varje vecka åtminstone och läser allt du skriver. Har följt dig senaste, 3-4 åren, då din ofrivilliga barnlöshet började vända. Jag kommer sakna din blogg! ❤ /J

  SvaraRadera
 4. Lämnar ett litet avtryck, som en tyst följare som hängt med på en delsträcka på din resa. Lycka till! /Hanna

  SvaraRadera
 5. Jag har följt din blogg några år:-) Jag önskar dig lycka till med allt i erat nya hus och underbara tvillingar��

  SvaraRadera
 6. Hej! Jag vet inte hur jag kom in på din blogg, läser inte så många längre. Men har läst din i några år och kommit att känna för dig och barnen. Beundrar hur du klarat trots, sömnbrist, skrik och sjukdomar med lugn, tålamod och kärlek. Och med en självklar kompass för vad som är rätt och fel och ett sunt föräldraskap. Fantastiskt också med tanke på att jag förstått att det inte varit givet under din egen uppväxt... Tackar för den här tiden och önskar dig och dina fina barn allt gott!
  / Viktoria

  SvaraRadera
 7. Allt har sin tid.
  Hoppas ni får det bra i nya huset.
  Har följt dig sedan tiden innan Isac och tvillingarna.
  Kram Titti

  SvaraRadera
 8. SmålandsJenny23 april 2017 09:45

  Tråkigt, det är ju vardagslivet som är roligt att följa. Men ni är ju många som tappar sugen, kanske tur man inte är bloggare ;).

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Vidrig helg :(

Viktiga händelser och mindre kärlek

Åter arbete och dålig förskola