tagit stygnen och endometrios

Det var minst sagt en slitsam helg, halvrisiga barn är verkligen ingen höjdare. Astma, falsk krupp på nätterna och snor på dagarna. Men solen sken och vi var ute mycket i solen och lekte, undersökte skogen, åkte pulka och gungade. Bamsegympan skippade vi såklart då ingen av oss var fräscha nog att gå, barnen piggade på sig fort och på söndagen var det så gott som återställde.


Jag däremot har en enorm mensvärk nästan hela menscykeln, endometriosen är ju obehandlad sedan barnen kom och för varje mens blir det bara värre. Jag måste verkligen få tummen ur och ringa gyn. Förmodligen blir det operation med borttagning av livmodern, jag har ju redan genomgått klimakteriesprutor, p-piller osv. Det är så otroligt jobbiga biverkningar så det går bort. Äggledare och en äggstock är redan bortopererade.


I går kom även barnens förkylning och hälsade på mig, så i dag är det rätt synd om mig. Mensvärk och förkyld. Härligt! :-)


****
Robban (katten) Var i går och tog bort stygnen, det har läkt väldigt fint. Det var en godartat cysta som tur var, han var jätteduktig men ska ha sin hemmagjorda body någon dag till.


Han får nu hjärtmedicin sen några dagar och än sålänge verkar han fixa den, han är så duktig att ta sin medicin.

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Vidrig helg :(

Viktiga händelser och mindre kärlek

Åter arbete och dålig förskola