Dålig prognos :(

I fredags var katten Robban till veterinären för att ta bort en knöl på ryggen och scanna hjärtat. Vi scannar hans hjärta 1 gång om året då han har HCM. http://www.agria.se/katt/artiklar/avel-och-uppfodning/hcm-hos-katt/

Tyvärr hade hans sjukdom försämrats och hans hjärta hade även extraslag. Han har nu fått betablockerare förutom hans kortison. Vi får ta vara på varje dag tillsammans. Älskade Robban! Det gör så ont i mitt hjärta. Tyvärr så är det läskiga saker som händer som följdsjukdom, lungödem, stroke och andra otäckheter. 

Knölen var stor så det blev ganska många stygn på ryggen. Han fick en krage som han hatade, jag löste det geonom att offra Alfreds pyjamasbyxor och göra en body. Den uppskattades inte så mkt men han accepterar den och kan röra sig bra. Han är lite trött och äter lite dåligt.  

Robban har bott hos oss i många år, han har varit ett stort stöd genom åren. Jag hoppas han lever länge nog att han får komma till nya huset med värmegolv. Han är ju en rexkatt och frusen av sig. 

Älskade Robban. Mitt hjärta blöder. 
Kommentarer

  1. Nej vad ledsamt �� Vi håller tummar tassar o tår för fina Robban! Kram Jenny

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Vidrig helg :(

Viktiga händelser och mindre kärlek

Åter arbete och dålig förskola