läkarbesök och goa barn

I några dagar nu har vi haft det fantastiskt. Mys, kramar och goa barn och föräldrar. Lugnet har lagt sig i huset. Jag försöker att lyssna på vad de vill, överösa med positiv förstärkning, förbereda och prata. Inte vet jag om det är en slump eller om konceptet faktiskt fungerar.


De pratar så mkt nu, det är nästan så vi får skavsår i öronen. Jag älskar att prata med dem, höra vad de tänker, tycker och funderar på. Fantastiskt att få en inblick i deras värld, jag kan inte med ord beskriva hur tacksam och lycklig jag är att ha förmåenen att berikats med barn. Vissa dagar/veckor är verkligen jobbiga men mest är det mysigt.


Alfred pratar mycket om "bajserympan" Han vill åka till bamsegympan varje dag :)


Jag trivs verkligen på mitt nya jobb, jag har nu jobbat här i snart 5 månader så det kanske inte kan räknas som nytt längre? Oavsett så är det toppen! Ingen personalomsättning, inget bråk, inga elaka chefer. Så skönt!


*****
Livet är rätt okey just nu. På mitt läkarbesök i måndags så beslutades det är stabilt läge och jag behåller medicineringen. Jag behöver inte längre komma på uppföljning och inga mer utredningar. det är skönt det med!


Det enda molnet på himlen är vikten, och mitt ätande. Men jag går hos terapeuten fortfarande så vi arbetar på saken, även ångest, panikattacker, skuld osv avhandlas. Det är dock KBT så hon ger mig verktygen och jag kämpar på.


Nästa vecka ska vi till banken och betala handpenning på huset och skriva avtal för huset! Spännande!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering