Disciplin på bamsegympan

Jag tar tillbaka alltihop, herrejösses vilken helg. Varje dag känns som en hel vecka, så intensivt och på kvällen är vi helt slut. Hur ska jag ens ha ork över för maken? Och han för mig? 

Nu vekar Klara vara inne i någon utvecklingsfas för jösses så arg hon blir. I går var vi hos barnens gudmor och myste, det är så härligt att vara där så ingen av oss vill gå hem. 

I dag var det Bamsegympa igen, vi hade sett så mkt fram emot det! Men när vi väl var där så var det en ny ledare som var nån sorts militärmupp. Eller nåt. Han bara sa till alla vars barn ville springa när de inte skulle, att vi skulle säga nej och det ska vara disciplin. Annars får vi gå ut! Våra är bland de minsta och de andra barnen är inne på andra terminen. Våra ser alla gymnastikredskap med glädje och lysande ögon, de förstår inte riktigt varför man ska sitta still i en ring. Och jag förstår dem. Det är ju barn! Är inte bamsegympan till för att leka och springa på? Att lära sig att sitta lugnt och göra saker i en viss ordning oxå. Men i en hel timme? 

I alla fall så tyckte jag våra barn skötte sig så bra utifrån våra förutsättningar, men det tyckte uppenbart inte ledaren. Så jag kände mig så irrriterad på honom, vi störde ingen och våra barn var inte värre än någon annans. Ändå tog jag åt mig. Fan. 

På tisdag ska vi skriva avtal på huset och träffa banken och ge handpenning, på torsdag och fredag är jag på konferens med övernattning. Intensiv vecka! 

Kommentarer

  1. Men fy va otrevligt. Finns väl inga tvååringar som klarar att sitta still och lyssna hela tiden? Vi är på tredje terminen med en treåring och han klarar det fortfarande inte. Bamse-gympa ska ju va kul! Det är inte skolbarn vi pratar om.

    SvaraRadera
  2. Oj, det där skulle min 3-åring aldrig fixa. Verkligen märklig attityd från ledaren. Jag förstår om du inte känner större lust att komma tillbaka. På knatteskutt var ledarna uppmuntrande och lät min trotsing ränna runt så länge hon inte förstörde för andra. /J

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering