Twinsens personligheter

De utvecklas så fort just nu, för varje dag som går så blir de mer och mer fantastiska små personligheter med massor av underbara egenskaper.

Klara
En envis tjej som vet vad hon vill. Älskar att byta kläder, bestämma vad hon och pappa ska ha på sig. Byter gärna kläder flera gånger om dagen, helst alla klädesplagg på sig samtidigt. Sjunger ofta och mycket, räknar även 1-10 i tid och otid. Pratar nästan helt rent och gärna mycket. Hon älskar färgen rosa och vill gärna ha rosa pennor och kläder på sig. Leker mycket i deras lilla kök, serverar fika och lagar mat, pysslar om dockorna och är rätt självständig i sin lek.

Gillar mycket att stoppa saker i burkar, väskor och gömma saker. Kramas mycket och gärna, är lika ofta glad som förbannad. Blir rosenrasandes om hon inte får som hon vill. Är en riktig uppviglerska och hittar gärna på mycket bus och rymmer gärna. Överlycklig :-)
Älskar att bära saker, som en labrador, bär gärna påsar, saker och kläder när vi är ute.

När jag väcker henne på veckorna så säger hon;- Mamma jag sover...

Favoritordet just nu är; Nej, mamma. Klaras!

Alfred
Väldigt social och har lite svårt att leka själv, följer gärna med på Klaras upptåg. Blir arg om han blir missförstådd och får utbrott vid tillsägelser. Mer ledsen än arg. Är väldigt fysisk och tycker mycket om att springa och klättra samt vara ute. Visar gärna sin kärlek och ibland ilska genom att slå till. Vatten i alla former är det absolut roligaste, tjatar dagligen om att han vill bada. Sen kommer lego, böcker och bilar, både riktiga och leksaksbilar. Tycker mycket om att vara med och laga mat. Efter han fick öronen spolade både lyssnar han och pratar bättre, och framförallt mer. Munnen går i ett.

Han älskar att vi läser böcker för honom, han brukar välja själv och sen är det bara att läsa. Bok efter bok. Är väldigt förtjust i sin napp och snutten och två små hundar och släpar dem med sig överallt.

Favoritordet just nu; Vatten mamma?!  Åka bil? Läsa mamma!
Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vidrig helg :(

Viktiga händelser och mindre kärlek

Åter arbete och dålig förskola