Fortfarande sjuka

Sen en tid tillbaka har ju varenda inlägg handlat om sjukdomar. Så även denna. 

Här är det fortfarande magsjuka, ingen jätte otäck sak men mer ur en ändan än andra. Samt att de båda äter som myror såklart. Fast de är sjuka så är de väldigt aktiva, full fart och 100% bus hela tiden. Pust! 

Alfred börjar pigga på sig och magen hans har varit bra i någon dag men Klara är fortfarande dålig i magen. 

Så i dag är jag hemma men i morgon är maken hemma så får vi se sen, det är 48 timmarsregeln som gäller och den håller vi såklart stenhårt på. 

De får all stoppande mat som existerar men det är ju svårt när de inte vill äta. Man blir ju lycklig om ett litet majskorn åker in liksom. Jag köpte lite chips för jag tänkte det var salt och fett. Ingen ville ha så det slutade med att jag åt upp hela påsen. Wtf liksom. Så onödigt. 

Även jag åkte på en släng men är helt återställd tack o lov. 

Nog med skitsnack ;-)

Fördelen har varit att de har tagit längre sovmorgon än vanligt, kramigare än någonsin och somnat som stockar. Nackdelen är att jag har sovit som en kratta. Ingen vill heller umgås med oss, jag har typ sett vårt hus och inget annat sen i torsdags. Nackdelen är att även katten Robban varit som ett litet monster och krävt uppmärksamhet i tid och otid. Pust. I bland täcker man verkligen inte till. 

I dag skulle jag på mitt tredje terapisamtal men det måste jag ställa in. 


Kommentarer

 1. Majskakor, precis som riskakor men inte så mycket arsenik. Finns i alla smaker och är stoppande. (Även bra för mammor som inte kan låta bli chipspåsar, vet exakt hur det är!) Krya på er! ❤️

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipset! Set ska jag genast köpa

   Radera
 2. Åh, vad jag känner igen mig i det mesta du skriver. Vi har också tvillingar, pojke o flicka 3,5 år. Äter också antidep sen tvillingarna var ca 6 mån. Med lite i bagaget tror jag det är risk att bli utbränd av att ha tvillingar. Ett litet tips för sömnen, som jag inte alls trodde på är att lyssna på ljudbok. Jag lyssnar när jag ska somna och även om jag vaknar på natten(man kommer dock inte ihåg så mycket av boken, då jag somnar ifrån hela tiden☺️).

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Vidrig helg :(

Viktiga händelser och mindre kärlek

Åter arbete och dålig förskola