Sjuka

Den här helgen var verkligen inget vidare.

Vi var så glada att moster och kusiner skulle komma men lördagen började med snor, hosta och arga barn och en menssur mamma. Fantastiskt. Not..

Barnen får alltid förkylningsastma och Klara får dessutom krupphosta på nätterna. Så ingen av oss sov någonting på hela helgen, det gör så himla ont i hjärtat när de vaknar och hostar så. Konstigt att de kan vara så otroligt pigga på dagarna när de vaknar så mkt på nätterna?

*****
De senaste månaderna så har min mens blivit värre och värre, jag har mensvärk nästan en vecka innan, blöder en del, har rejäl mensvärk under tiden och efteråt. Jag har ju den svårare varianten av endometrios och nästa steg är att operera bort livmodern. Jag känner mig inte riktigt redo för det ännu men snart så ska jag ringa gyn om vidare planering.

****
I övrigt så gick allt så väl med Alfred och hans öronrensing, han är mycket gladare och orden bara bubblar ur honom. Det är så fantastiskt att få uppleva den förändringen hos honom. Han är som en lite papegoja som upprepar allt vi säger. Han blir såklart fortfarande väldigt arg när han inte får som han vill eller får en tillsägelse och har absolut knäck i lurarna ändå :-)

Klara är fortfarande i sin "kan själv" bubbla, nåde den som hjälper henne. Vi låter henne göra saker i sin takt och inte stressar på dem i onödan. Då brukar det fungera smidigast för oss alla.

****
I dag fyller maken år, jag tänkte köpa en liten tårta och fira i dag, men det stora kalaset har vi i helgen. Barnen älskar kalas just nu och var mycket engagerade att försöka öppna hans paket jag försökte slå in.



Kommentarer

  1. Hej!
    Min son har också förkylningsastma vilket är, som du skriver jätte jobbigt när de blir förkylda! Så fick vi tips om de sk sovpuckarna! Det är som klossar man ställer under benen vis huvudändan på sängen! Man kan lika gärna lägga böcker under, men jag tycker det känns som att sängen ska ramla när den står på böcker så därför köpte vi sovpuckar och de är fantastiska!

    Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering