Första dagen på jobbet :/

Laddad med viktiga saker såsom egen kaffekopp, bilder på barnen och matlåda och lite annat som man kan tänkas behöva första dagen, lämnade jag barnen på dagis och åkte. Det gick väldigt bra och jag kom fram fortare än väntat. 

7.45 började jag undra var all personal är, ser en skylt att det är stängt hela dagen och börja ana oråd. Messar chefen som skriver att han kommer om 10. Står o trampar och väntar, är kissnödig och irriterad. 

När han kommer säger han de har planeringsdag, så jag får åka efter honom med min bil till en annan ort. Vi mellanlandar vid något annat hus och han springer in och hämtar sin dator. 

Han ber inte om ursäkt, säger ingenting förutom att han varit i Norge i tre dagar. 

Väl där sitter de flesta och äter konferensfrukost. Chefen är stressad och springer i väg för att förbereda sig. Jag hamnar vid ett bord där en mkt högljudd människa tydligen ska bli min rumskamrat

Väl på planeringsdagen tas personal och bemanning upp, de verkar ligga lite konflikter under ytan. Lite äldre vs yngre och teamförvirring. Alla benämner mig "hon som bara ska jobba 80%". Jag är tydligen den enda som jobbar deltid. 

Sen blir det lunch och efteråt utevistelse. 

Jag åker hem lite tidigare och är helt slut. Vilken dag! 

På kvällen kom syster och syskonbarn och det har varit full fart hela helgen. 

I morgon är det arbete, bilköer i rusningstrafik och första riktiga dagen så att säga. 

Sover gör jag fortfarande inte. Men läkaren är bra och inlyssnande. 


Kommentarer

  1. Från ett kaos till ett annat?

    SvaraRadera
  2. Nej men så hemsk första dag. Tycker att det är konstigt att inte få info om vad som väntar. Det hade väl varit bra om du fått börja dagen efter denna planeringsdag kan jag tycka. Hoppas verkligen att du får en bättre arbetsplats än tidigare och att det blir bra med detta nya till slut. Kramis Lena och missarna

    SvaraRadera
  3. Hur går det på nya jobbet nu?

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering