Sista dagen på jobbet

Då var dagen här, sista dagen på arbetet. Efter 4 år där så kändes det konstigt att gå därifrån för gott. Trots allt har det varit utvecklande och ett väldigt roligt arbete, framförallt sista året. Jag kommer sakna min kollega allra mest, hon är nog en av de underbaraste kollegorna jag någonsin haft och en fin kompis därtill. 

Av personalen fick jag ett underbart kit från bodyshop och av kommunen en begonia. Vi hade bakat kladdkaka ( eller kollegan, jag köpte grädde;)

Det känns sorgligt att lämna men det som känns mindre bra är att vi inte har någon att överlämna till. Ingen är anställd, det fattas personal på hela avdelningen.  Jag lider med dem som är kvar men framförallt de vi jobbar för. 

****
Jag har fortfarande inte hört ett ljud från nya jobbet, utom häromveckan då jag jagade chefen där. Jag har inte heller skrivit anställningsavtal och har ingen aning om vilken tid jag ska vara där. Vafan. 

Jag blir skitstressad och kan knappt sova, vaknar flera gånger på nätterna fortfarande. Trött på dagarna. Jag märker ingen skillnad i humör och själ ännu med de antidepressiva, men jag har precis höjt dosen så jag hoppas de kickar in. 

Däremot har jag gått upp i vikt. 1.3 kg på någon vecka, jag är hungrig och äter för mkt igen. Svårt att kontrollen mitt ätande och så fort jag mår mindre bra återfaller jag i gamla vanor. 

****
Jag funderar lite kring efterkommande sängar. Alltså de efter spjälsängen. Den dagen börjar närma sig och jag funderade lite på de här? 

Rummen i nya huset är lite mindre och långsmalare. 


Kommentarer

 1. Det är ju helt sjukt att du inte har hört något från ditt nya jobb! Jag börjar nytt jobb imorgon och vi har haft kontinuerlig kontakt de senaste veckorna. Det ger ju inget bra första intryck... Hoppas verkligen att det löser sig för dig!

  SvaraRadera
 2. men så jobbigt! Jag hade blivit nojig om jag inte fått klara besked om nya arbetet och när var hur osv.. Hoppas det löst sig nu så du känner dig beredd och välkommen dit.
  Kramis Lena och missarna

  SvaraRadera
 3. Det som revolutionerade vår natt sömn med storebror var när han bytte från spjälsäng till stor säng. Vi köpte en vanlig 90x200. 1. Man kan ligga (läs sova) brevid. 2. När det blir trångt i dubbelsängen är det bara att lägga sig där i egen säng. Så glad att vi inte köpte nån juniorsäng.

  SvaraRadera
 4. Vi funderade ett tag på en liknande säng men tänkte om. Just för läsandet men också vid magsjuka. Vi löste med förvaringslådor på hjul under vanlig säng istället.

  SvaraRadera
 5. Köp inte loftsäng!! För vår del var det det sämsta köp vi nånsin gjort. Lillkillen var drygt tre då. Dagtid var stegen inga som helst problem men nattetid fumlade han och ramlade. Vi satte för nedgången men det resulterade ju i att han ropade på oss och vi skulle lyfta ner honom där vid fyra på natten. Inte det lättaste när man är helt sömngroggy själv. Sen att försöka sig på att själv sova där uppe behöver vi ju inte ens ge oss in på.
  Nu har han en 90 bred säng i en dagbädd från Jysk som har två lådor under. Toppen!! Och skön!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Vidrig helg :(

Viktiga händelser och mindre kärlek

Åter arbete och dålig förskola