Schema, jobb och kärlek

Åh så mycket kärlek det är nu. Helt fantastiskt. Klara är som en krammaskin och vill krama och klappa oss alla. Alfred myser med oss på sitt eget sätt och uppskattar inte riktigt Klaras kärleksförklaringar :-)

Vi har varit ute väldigt mycket och undersöker, klättrar, plockar bär och leker. Det bästa som finns är när någon av dem kommer och vill hålla i handen. Det är så mysigt och hjärtat sväller av kärlek i bröstet, jag skulle kunna hålla dem i handen hela dagarna <3

Vi överlevde jourveckan, Alfred har dock varit djupt olycklig vid lämningarna och varit förtvivlad, hans sömn har varit lite sisådär men han verkar haft det bra trots allt. Han har svårt att somna, vaknar en del och vaknar sen tidigt, i går tog det tid innan han somnade på dagsvilan. Han äter dock bättre vilket är underbart.

I dag gjorde han och jag kokosbollar, han älskar att stå och titta i köket och i dag var det premiär. Han tyckte det var väldigt roligt men varken han eller Klara gillade bollarna..Hahah:-)

****
I morgon är det vanliga dagis igen och premiär för måndagar, de har varit lediga alla måndagar hittills men i morgon är det dags. Maken börjar jobba heltid för första gången på två år, och jag börjar jobba 80%.

Jag har slagits med kommunens hemsida där man ska registrera deras schema, men det verkar ju ligga nån förbannelse över den eländigaskitförbaskade registreringssidan. Så jag hoppas att de minns att de ska komma i morgon, jag har talat om för dem och dessutom försökt registrera schemat.

Jag har dessutom försökt räkna lite på hur jag ska jobba på nya jobbet men jag får fasiken inte i hop det, jag måste nog gå ner i tid alternativt att de ska vara ännu längre på förskolan pga av mina nya restider.

Jag sms chefen på det nya jobbet förra veckan och fick svar att han skulle ringa i fredags, gjorde han det?? Nej. Men vadfan. Vad är det för jobb jag ska börja på egentligen? Jag har ju inte ens skrivit anställningsavtal ännu. Kommer jag stå utan jobb?


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering