Dags för jobb, ensam

Då är det makens första arbetsdag. Jag ska vara ensam med twinsen i dag och i morgon och det var väldigt länge sen jag var det. Det är lite stressande, för som ni vet arbetar min hjärna på i högtryck över allt som kan bli knas. 

Det är dock en gåva att få vara hemma med dem någon dag extra men det kommer bli minst sagt intensivt. 

I dag ska vi iväg till tvillingkompisen och fika, det ska bli roligt att träffa dem igen! 

****
Furuviksparken var fantastisk, hela resan var fantastisk! Vi åt gott, hade det så roligt, åkte karusell, tittade på djur och minglade med tvillingfamiljer. En riktigt bra avslutning på semestern. 

Alfred hade sett mycket fram emot att få åka häst igen, men det var tyvärr inställt pga av värmen. Det var även sinnessjukt mycket getingar, det gick knappt att äta något förrän man hade en hel svärm hos en. 

Jag vann godis! Inte bra för mig som Viktväktar men ändå, jag vann! Efter dessa veckor ska jag ta tag i vikten i gen på allvar. Det smyger sig på nåt hekto då och då. Jag slarvar men vägen ändå -20 kg mindre än förra året. Heja mig! 
Kommentarer

  1. Kommer över och lek med oss på vår gård imorgon om du vill. Vi (jag) orkar inte ta mig någonstans just nu. Har ont överallt, kissar hela tiden och sover inte på nätterna. Men om ni vill komma och leka/fika så är vi hemma. Bara åtta dagar kvar till BF nu.
    Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Vidrig helg :(

Viktiga händelser och mindre kärlek

Åter arbete och dålig förskola