Kvarskatt :(

Det går bra nu...not 

Den ena bilens stötdämpare är slut, den andras bromsar vilket kommer resultat i många tusenlappar fattigare. 

Till råga på allt så fick vi båda kvarskatt. Inte lite heller utan 22 000kr tillsammans.  Vafasiken ska man få de pengarna i från? Blir så trött. Med allt vabbande så blir ju lönen katastrof. 

Jag behöver nya ridkläder och vanliga kläder, mina är på tok förstora. Ingen panik kanske men det blir lite svårt att rida när byxorna hasar ner hela tiden ;)

Fast det är ju en bra sak- att jag fortfarande håller vikten. Jag som varit tjock i hela mitt liv! Nåt kilo önskar jag att gå ner, mer så att jag blir smal än normalviktig. Men eftersom jag är nöjd kämpar jag inte så mkt mot det målet. Men drömma kan jag ;)

Barnen har äntligen piggat på sig och i går var vi alla på dagis och jobbet! Det märks att det var ett tag sen de var där då deras nattsömn var minst sagt orolig. 
****

I morgon är det äntligen dags att rida i det nya stallet. Så himla spännande! 

På äventyr i solen! (Observera den lilla trasan som måste vara med överallt) 


Kommentarer

 1. Oj, det låter inte kul! Hur kan det komma sig att det blir så mycket kvarskatt? Har ni sålt aktier, har FK dragit för lite skatt eller jämkar ni idag? Är det något ni kan göra för att undgå det nästa år? Kram på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi har inga aktier eller jämkar så jag gissar FK. Och då har i ändå sagt till om extra skatt.

   Kram tillbaka

   Radera
 2. Fy va trist med kvarskatt som man inte förväntat sig. Och inte så lite heller. Hoppas det löser sig :-(

  Jag fick inte kvarskatt, men endast 2000 tillbaka, det är i alla fall 8000 mindre än jag brukar få. Misstänker också Fk. :-(

  Skönt att ni mår bättre nu. Hoppas det håller i sig. Här hemma har vi fortfarande värsta sjukstugan någonsin, Bihålleinflammation, lunginflammation, ögoninflammation, ÖLI, nackspärr och migrän. Helt för jävligt rent ut sagt. Är så sjukt less.
  Kram!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Vidrig helg :(

Viktiga händelser och mindre kärlek

Åter arbete och dålig förskola