Sjukstuga och sälja sina barn

Gnällinglägg deluxe. 

Dagis hade rätt och jag hade fel. Klara blev allt sämre så efter ett läkarbesök i fredags så har hon streptokocker och öroninflammation. Alfred har börjat insjukna men visade inte positivt på streptokocker och öronen var fulla av vax så det var svårt att se. Men mkt röd hals, feber osv. Nu är det antibiotika igen. Läkaren var fantastisk och kollade de noggrannt till skillnad mot förra gången.  

Sjuka barn är vidrigt. Hemskt. Jag är redo att kasta in handduken eller sälja ungarna. Och maken. Alla skriker och gnäller. Nonstop. Slåss om knät och vägrar att äta. Då har ändå maken vabbat så jag har varit lycklig på jobbet. Eller ja. Där är det oxå kaos. Mitt tålamod är noll och jag är trött, sliten och sover dåligt. Tröstäter och allt är faktiskt skit just nu. Jag vill bara gå härifrån och inte komma tillbaka. Skuld och känner mig som världens sämsta mamma och fru. 

Det känns som jag inte får andrum, alla bara kräver nåt av mig, maken , barn, katten Robban skriker som en mistlur och jobbet. Jag har så himla ont i magen, ägglossning och endometrios. Vidrigt. Humöret blir inte bättre av det. 

Fy fasiken vilken helg. ( och vecka) 

Idag börjat klara pigga på sig i alla fall. Tack och lov! 

Också är det ridning i dag! Lycka! 

****
I hallen har vi ett element som vi monterat bort, där ska vi ha skoskåp med vantar och skor. Men en del av sladdarna går inte att få bort så jag vet inte hur vi ska lösa det. 

Idag ska vi i alla fall till Ikea och spana hur vi ska lösa det. 


Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Vidrig helg :(

Viktiga händelser och mindre kärlek

Åter arbete och dålig förskola