Julafton, jourdagis och vikt

Hej hopp! Då var jag i mål -14 kg har jag gått ner sen i somras. Min största erfarenhet av dessa månader är att inte småäta, mindre portioner och nyttig mat. Detta firade jag med att äta pizza med jobbet i fredags, äta bridgeblandning i 2 dar och nu vågar jag knappt väga mig. ;-) jag har inte ätit pizza sen i juni så det var väldigt efterlängtad mat med smärre matångest efteråt. 

Jag ska rida 3 dagar på raken denna vecka, två privatlektioner och den vanliga. Det är min present till mig själv att jag gått ner i vikt och nått mitt mål. Så förhoppningsvis gör jag av med lite kalorier. Nackdelen är att jag är snuvig, det tycks aldrig gå över. 

Just nu är jag väldigt kär i tvillingarna. Alltså. De är så mysiga trots sina små utbrott och slagsmål, Klara pratat bra och väldigt mycket och Alfred är så go så go. Vi läser böcker och kramas mest hel dagarna, kärlek! 

Nu är det arbetsvecka och barnen ska gå på jourdagis, det gör ont i hjärtat men vi har inte så mkt val. Jag hörde att deras ena pedagog skulle jobba i alla fall så då är det nåt ansikte de känner igen. Måtte det gå bra! Det är två dagar denna vecka och tre dagar nästa. Så fem dagar ska vi fixa det här, däremellan är det jul och julfirande med släkten. Det ser jag fram emot! 
Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Vidrig helg :(

Viktiga händelser och mindre kärlek

Åter arbete och dålig förskola