Återblick 2015

När jag funderar över året som varit så minns jag endast twinsen. Deras födelsedag, resan till gudmor och twinsen och förstås min viktnedgång. Inte mkt minnen på ett år med 365 dagar.

Maken minns dagisstarten, resan till gudmor och deras födelsedag. Typ samma som mig, lustigt ;-)

Vilket år det varit. 

Januari; när jag läser bloggen ser jag att det är en slitsam månad. Känsla av att vara en värdelös mamma, hitta rutiner och må bättre. 

Februari; jag söker nytt jobb, barnen växer på sig men jag skickar fortfarande paniksms till maken att han måste komma hem. ;)

Mars; vi besökte olika förskolor, barnen lär sig massa fysiska saker som att sitta ;) Min fosterfar kom förbi som jag inte sett på 25 år.

April; Hoppgungan är en succe, de börjar klättra och ställa sig mot saker. Gladare barn och föräldrar. Tvillingträff på kolmården.

Maj; Jag är i väg för första gången över natten på ridläger. Så himla roligt. Vi är och bor hos gudmor för första gången med barnen och blir riktigt bortskämda. Jag klarar programridningen!

Juni; Sommar och sol. Bad och glädje. planering inför 1-års kalaset. Jag kommer på hur underbar öppna förskolan är.

Juli; Jag börjar med viktväktarna, vi provar massa lekland och har 1-års kalas. Jag minns sommaren som fantastisk, här började allt vända. Jenny dör i cancer, jag tänker på henne ofta fortfarande.

Augusti; Vi beslutar att inte göra syskonförsök. Vi är nöjda med våra underbara barn. Vi åker till Furuvik på minisemester, badar och åker till lekland.

September, vi skjuter upp dagisstarten, ett bra beslut! Jag tappar rösten och får ingen lön på två månader för chefen fipplat till det :( 2 år sen Isak föddes och försvann. Alfred börjar gå!

Oktober; De börjar på förskolan. Jag börjar jobba 50%. Deras mormor kommer och bor hos oss för första gången på 10 år.

November; Jag bloggar mindre och mindre, tiden räcker inte till. Satan så slitsamt det är med dagis och hämtningar och lämningar. Klara börjar gå!!

December -13 kg! Fantastiskt! Jul hos min syster. Nyår...Ingenting..

Gott nytt år på er!Tack för ni följer mig på denna underbara och något slitsamma resa.Kommentarer

 1. Jag tycker att det verkar som att ni har haft ett år med både slit och glädje, precis som jag tror att de flesta småbarnsföräldrar har det. Och dina minnen handlar om barnen, det är ju inget konstigt, barnen tar ju nästan all er tid och all er energi...det är nog så för de flesta som har småttingar. Och tänk vad dessa minnen är värda, både det som du/ni minns som jobbigt och det som var roligt...alla minnen med era barn är värda mer än alla andra minnen. Ta hand om er. Gott Nytt År! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så är det såklart. Det har varit ett spännande och mkt annorlunda år.

   Gott nytt år. Kram

   Radera
 2. Gott Nytt År oc hoppas att du fortsätter blogga även nästa år. Kramar Lina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det ska jag göra. Mång kramar o god fortsättning

   Radera
 3. Vilket underbart år ni haft med era söta barn. Det bästa med en blogg är att man kan gå tillbaka och läsa vad som hänt när man själv glömt det mesta =) Hoppas att ni får ett underbart 2016. Gott Nytt År!
  Kram från Lena och missarna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Verkligen o så fort allt gått! God fortsättning o många kramar

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Vidrig helg :(

Viktiga händelser och mindre kärlek

Åter arbete och dålig förskola