Sjukdom, bråk och kärlek

Vi var i väg i söndags på lek och bus lekland. Vilket misstag, det var typ 10 kalas samtidigt med massor av speedade barn som alla skulle vara i bebishörnan och noll föräldrar som hade koll. Så vi fick faktiskt packa i hop oss efter en timme och åka hem, tyvärr fick vi nog med oss nåt otäckt för nu är Alfred förkyld. 

Fast det visste jag inte i går, då var Alfred en mindre glad pojke som inte alls var rolig att umgås med. Vi åkte och shoppade present till maken och en fin väska till mig. Alfred ylade eller snarare muttrade halva turen så väl hemma så fortsatte det. Muttrandet alltså. 

I morse packade vi iväg oss till öppna förskolan, jag lyckades för första gången någonsin försova mig och vaknade med ett ryck. Då var alla barnen påklädda och maken på väg till jobbet. Skönt att sova men hela morgonen blev lite knasig. I alla fall så åkte i väg dit, det var många barn där men mina har varit i grannortens öppna några gånger så de fann sig väl tillrätta. Efter någon timme började Alfreds näsa rinna, tänkte då det var en tillfällighet men nu på EM när vi kommit hem är han väldigt förkyld. Det var ju bara 2 veckor sen. Suck. Hoppas vi inte smittade någon nu :(

I alla fall. Klara har verkligen släppt mig nu, när vi är där kryper hon upp i fröknarnas famn under sångstunden, utforskar själv lokalen och barnen och tittar knappt åt mig på minst 20 min. Roligt och vad modig hon är! Alfred passade även på att gå 2 steg utan stöd. 

Här hemma är de superklängiga och gnälliga vare sig de är friska eller sjuka. De bråkar och slåss med varandra och allt går i ett. Så att stanna hemma i morgon känns verkligen skittrist. Fasiken oxå. Jag som längtat efter öppna då de haft stängt. 

Och så var jag i väg och red, min häst var halt så jag fick prova en ny fantastisk häst, hoppningen gick riktigt bra och det var en rolig lektion! Kärlek! 

Sandlådan börjar uppskattas av klara. Alfred har inte tid. Han måste o väg o äta sten ;)





Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering