Går äntligen o familjerådgivare

Äntligen går Alfred, eller ja. Stapplar fram är nog rättare benämning. Han är så otroligt lycklig och går o går o går det finns liksom inget stopp i de små benen. När vi var ute i går tyckte han det var svårt med skorna, han kunde inte riktigt klura ut hur man skulle göra. 

Klara försöker men är inte där ännu. Hon går några steg och kryper resten. Men jag tror hon blir peppad av alfred så hon försöker en massa mest hela dagarna. 

I går hade vi en date med en annan tvillingmamma på öppna förskolan, hon hade 6 mån tvillingar och en lite större. Så himla trevligt och nog har vi ett speciellt band emellan oss vi tvillingföräldrar. Men vi hann inte prata så mkt som vi skulle vilja, vi jagade barn mest hela tiden ;)

Apropå jaga så är det fullt ös på Alfred nu, det är så jag får magsår. Han röjer, klättrar, härjar varenda vaken minut. Man får passa honom varje sekund. På sångstunden kan han inte sitta still alls, han härjar runt så jag blir helt svettig. Jag tycker alla andra barn är så lugna! 

I dag var en familjeterapeut på öppna, henne har jag träffat förut då vi är avlägsna kollegor. Vi kom in på det här med relationer, att jag tycker det är slitsamt. Jag är trött och tom och har inte så mkt kvar till maken. De tipsade om familjerådgivningen i kommunen. Inte vet jag. Kanske det är vad vi/jag behöver? 

Åh andra sidan så sa alla mammorna o papporna där att de kände lika. Det är slitsamt och det är ofta så. 

Jag tycker oavsett att det är jobbigt att prata om och började nästan storgråta där. Jag minns inte ens när någon genuint frågade och undrade hur jag mår och lyssnade på svaret. Jag är extremt duktig att visa utåt att allt är toppen. När någon frågar säger jag självklart att allt är bra. 

Ofta är det ju det. Väl? 

Vikten går i alla fall neråt. Viktväktarnas matkasse och skötsamhet mest hela dagarna gör att det snart visar -7kg. Hurra! 

Kommentarer

  1. Åh kram till dig! Tänk att det betyder så mycket när någon frågar hur man mår och verkligen har tid att lyssna på svaret. Hoppas du kan ventilera dina tankar med någon, oavsett om det är en vän eller någon professionell. Att hålla upp en tapper fasad kräver mycket energi.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Vidrig helg :(

Viktiga händelser och mindre kärlek

Åter arbete och dålig förskola