Tjockis, Viktväktarna o glada barn

Då har vi avverkat andra semesterveckan och första veckan med Viktväktarna. Skrämmande hur mkt som stoppas in i denna kropp, så svårt det är att hålla sig till sina stackars poäng och oj så det har promenerats! Denna vecka har det intagits pizza och gårdagens godis var dock lite mindre än det brukar. Men ändå, inte kommer jag bli någon guldmedlem precis. Tycker oxå det är svårt att hitta bra recept, trodde det skulle finnas mer och bättre. 

Nu äter jag antidepressivt igen mot pms, vilken skillnad på människa. Jag alltså ;). Jag är som en ny människa, mer harmonisk och mer vett i huvudet. Jag tror jag skulle behöva äta såna jämt. 

Vi har byggt i hop sandlådan, lunchat hos killkompisen och i går hade vi sushimiddag med vin här hemma med några grannar. Så himla trevligt! 

Barnen har varit gudomliga hela veckan och varje dag tycker jag att vi ser små utvecklingssprång. De har tagit sovmorgon varje morgon. Det enda molnet på himlen är just molnen. Inte en sol i sikte och ruggigt kallt på nätterna, lite sommar hade ju inte skadat. 

Snart blir det långpromenad och en lugn dag hemma tror jag, det ser ut att bli regn snart så utevistelse senare känns ju inte särskilt lockande. 

Den nya kaffemaskinen är fantastisk och ett supergott kaffe. 


Kommentarer

  1. Gå men i gruppen "Viktväktarna recepttips" på facebook- hittat flera recept där :-)

    Anna i gbg....

    SvaraRadera
  2. Vet inte om ni har City gross i närheten. Men om ni har det kan jag verkligen rekommendera deras Viktväktar matkasse.
    Så himla smidigt att få hem grejer till fem middagar där pointsen redan är beräknade!

    Med vänlig hälsning,
    Eva i Skåne

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det har vi och nu beställde jag en provpåse ;) ska bli spännande!

      Tack för tips

      Radera
  3. En annan sida på Facebook med tips och recept mm är "Viktväktarsvamlarnas middagstips!". Har hittat en hel del inspiration där, och likaså delat med mig en hel del.

    Mest recept hittar man via datorn och inte i appen, vilket är lite dumt. Är det något speciellt du är sugen på, så kan jag kolla lite i kokböckerna som mest ligger här hemma och skicka över recept till dig via mail.

    Kram

    SvaraRadera
  4. Om du mår så mkt bättre v antidepressiva kanske du ska äta dom ett tag. Prata med läkaren.

    SvaraRadera
  5. Kan rekommendera Aftonbladets viktklubb!! Där får du färdig veckomeny eller kan skapa egen av deras recept !!!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering