Vad göra?

Nu är det bara en vecka kvar sen har vi semester, jag vill ju gärna att vi ska hitta på något och har som vanligt gett en del förslag till maken. Men ingenting händer, om inte jag bokar och kolla och bestämmer så händer ingenting.

Men just nu är jag inne på 2 nätter på Eskilstuna zoo, två nätter kanske vi lyckas skrapa i hop kattvakter till.

Sen kan vi ju göra en del dagsutflykter, men har ni några förslag på vad vi kan hitta på med två snart 1-åringar på semestern? (jag vet att semester är mer för mig än dem, men jag tror de uppskattar miljöombyte)

Nästa vecka är det 1-årskalas, jag tror vi blir kring 14 st. Jag tänkte tårta, bullar och korvgrillning. Sådär som det bara ska vara på ett kalas. Syster med barn kommer och bor hos oss men barnens gudmor är bortrest.

Jag har inte bjudit varken min mamma eller pappa och det känns som ett bra beslut.

****
I övrigt har veckan varit helt okey, i tisdags var jag och barnen på Ikea och i går tryckte jag in barnen i bilen och åkte till grannorten för att gå på öppna förskolan. Vilket bra beslut och vad modig och duktig jag kände mig. Nu har ÖF tyvärr sommarstängt i tre veckor så vad jag och barnen ska hitta på nästa vecka är tämligen oklart. Klart är att de tycker det är urtråkigt att bara vara hemma.

****
I morgon har jag bjudit en kompis och hennes barn på grillning och på lördag ska vi åka och handla inför kalaset och veckan, det här är i alla fall första helgen på länge vi inte har en massa bokat. Ganska skönt men också lite tråkigt.

Kommentarer

  1. På Parken Zoo kommer barnen absolut att ha kul. Vi VR dör förra veckan och hann inge med allting på en dag.
    Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Vidrig helg :(

Viktiga händelser och mindre kärlek

Åter arbete och dålig förskola