lekland, viktväktarna o semester

Det är fantastiskt att få vara hemma båda två, två som har famnar, kan trösta, ge mat och fixa. Både barnen och vi njuter tillsammans av våran semester och det märkts att vi hinner med barnen på ett annat sätt. Det är nästan så de har en extra utvecklingsspurt bara pga av det. För att vi hinner. Jag blir så lycklig av deras smarta handlingar på dagarna, att de förstår vad jag säger och kommer på en massa saker själva. #tvillingupproret

Klara har slutat med ersättning på kvällen och äter gröt innan hon går och lägger sig, vi har senarelagt den nästan en timme. Nu blir det saga i stället.  Hon äter ingen ersättning längre utan bara mat. Heja Klara :-) Alfred..tja är Alfred så han äter sin ersättning innan sängdags. Han behöver det just nu för att varva ner i famnen på nån av oss.

Snart börjar jag rida igen, så maken och jag försöker klura hur vi ska lägga upp de nya kvällsrutinerna  så att det flyter på så smidigt som möjligt.

****
Nu har vi varit och provat 2 olika lekland, ett stort och ett lite mindre. Barnen tyckte det var suveränt och väldigt roligt att klättra och åka rutchkana. Vi spanade först in så de hade lite mindre inhägnader till de mindre barnen.

Roligt tyckte vi stora och små det var så vi ska absolut besöka de igen.

Andra roliga saker är 4h gårdarna vi ska besöka nästa vecka, äntligen öppnar de igen. Vi ska även kolla på en sulky eller liknande till bilen (begagnad) så vi slipper lyfta i och ut Heeeeeela tiden.

Sen har vi äntligen beslutat oss och bokat kattvakt till furuvik, där finns en massa spännande så vi ska bo på hotell en natt.

Och så ska det bli ett besök till det nya biblioteket.

Men sen har vi resten öppet, barnen är ju lite för små för en massa saker än, men ändå vill vi ju se och uppleva saker.

*****
Jag har gått med i viktväktarna. Online. Men så där väldigt imponerad är jag inte. För dem pengarna hade jag nog förväntat mig lite mer. Men jag ska göra ett gott försök och har skött mig exemplariskt hela veckan .

Leklandet Andy

På Lasse åbergs museum


Kommentarer

  1. Ha det så bra i Furuvik, låter skoj med en övernattning oxå! Vem vet, kanske Parken Zoo nästa sommar :-) Ta hand om er och njut av 'flowet' när ni är hemma Alla fyra! Kram Lotten

    SvaraRadera
    Svar
    1. Absolut, vi kanske åker nu i häst oxå. Jag hör av mig då. kram!

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering