1 vecka, utveckling o syskonförsök

Så, då var första semesterveckan avklarad. Jag är en av dem som har en massa onödiga förväntningar på semestern och så är det halvtrist väder och jag är en sån som längtar bort hela tiden. Inte från barnen såklart men i väg på solsemester eller nåt annat äventyr. Att fylla dagarna med fönsterputs och tvätt är inget som höjer mitt humör direkt. Idag har vi dock varit och fikat hos en kompis. Men tänk så roligt om man kunde badat och hänga vid vattnet och solen som sken. Jo tjena. Här har det ösregnat och varit 12 grader. Mördarsniglarna har invaderat trädgården så vi kan knappt vara där. 

Pms är på gång och nu har jag börjat med antidepressivt igen, tack och lov. Humöret under pms är bedrövligt och numer även övriga tid. Haha ;) jag funderar för övrigt på om det är dags att kontakta endometrioscentrum igen. För nu har endometriosen kommit tillbaka med besked, fy så ont jag har jämt nu för tiden, före mens, efter under ägglossning osv. Trots de få organ jag har kvar så verkar de fasiken samarbeta för att få mig må så dåligt som möjligt. 

Jag skulle nog vilja operera bor livmodern, efter lite samtal här hemma har vi beslutat att inte göra mer syskonförsök. Om vi absolut skulle få akut längtan så får det bli ny donator. Men vi känner oss nöjda med de skatter vi har. Mitt hjärta säger förstås tvärtom och så lustigt att jag förutsätter att äggen ska fästa när de på 14 år inte gjort så. 

Dagarna går åt till att leka och vara med barnen, de är helt underbara. Som de utvecklas just nu, båda verkar ha en riktig utvecklingspurt! 

I morgon ska vi prova ett lekland, vi var in och frågade och de har en del av ytorna anpassade till lite yngre barn. 

Är det uppehåll ska vi även bygga i hop sandlådan och fylla den. 

Klara
Säger mamma, pappa, där och nej, i övrigt inte så pratsam förutom dada dada och aasarrrhggg när hon blir arg. Blir rasande om hon inte får som hon vill och vevar då som en väderkvarn med armarna. Kramas och pussas gärna och ofta. Älskar att klättra och gå längst möbler. Lektunneln och rutchkanan är roligast. Älskar att bli jagad och skriker då av skratt och kryper på med en väldans fart. Vaknar fortfarande och gråter på nätterna. Har ofta någon sak i munnen när hon kryper runt. Är rätt reserverad mot andra, de får inte ta eller bära henne förrän efter någon timme. Ler dock glatt mot alla och vinkar. Klappar händerna när hon är glad. Vill numer bara sitta framåt i vagnen o är då överlycklig. 

Alfred 
Älskar lektunneln men oxå att sitta och pilla på småsaker och undersöka dem. Älskar även nya miljöer och undersöker dem glatt och lyckligt med ett ljud som påminner som en säl; ehhaahh. Säger mamma, pappa, där, vad är det, klocka, Robban, nej. Fortfarande lite gnällig kille och blir ledsnare än ledsen när han blir ledsen. Älskar alla djur och skriker av lycka när han ser hundar o andra djur. Älskar mat och äter utan stopp. Man kan inte äta utan att han får, då får han sammanbrott. Står o går med en hand. Gillar att bli buren av alla och har sen nån vecka börjat sträcka händerna efter oss när han vill komma upp. 
Kommentarer

 1. oj så fint foto på två undersökande små.. Kan tänka mig att det är full rulle. Mitt ena barnbarn som är drygt ett år är snabbare än en vessla =) Tror att ni uppskattar en semester borta från hemmet mer då de blivit större. och då de också kan njuta av det. Just nu är det väl ett äventyr bara att vara hemma och i närområdet med dem.
  Hoppas ni får en bra semester och att vädret sätter igång att visa sig från sin bästa sida.

  Kramar från Lena och missarna

  SvaraRadera
 2. Hej, jag bor i väsby och min son är 1 år äldre än dina barn. Har precis rensat ur grabbens garderob på tröjor i strl 92 (enstaka 86/92) är en full pappåse.
  Har även en finfleecefodrad galonoverall i strl 86/92!

  Min grabb är också lång för åldern och jämnstor med din grabb i samma ålder.
  Det är överlag fint skick på kläderna du kan ju maila omdu vill komma förbi och kolla (hund finns i hemmet)

  info@schaferlyan.se

  SvaraRadera
 3. Tack, det var väldigt snällt av dig! Jag mailar dig och tar tacksamt emot kläderna!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Vidrig helg :(

Viktiga händelser och mindre kärlek

Åter arbete och dålig förskola