1 årskalas och syskonförsök

Då var tårtan beställd, kakor och korv köpta samt presenter. Det blir tårta och korvgrillning och de närmaste vännerna är bjudna. Syster med barn kommer men som vanligt är det oklart vilken dag, de brukar bara välla in så jag förmodar de kanske kommer på fredag. Lite nervös är jag måste jag erkänna, kalas har aldrig varit mina starka sida.  

Det som är kvar nu är att slå in presenterna, vilket är svårare än man tror mest pga tidsbrist förstås. Städat fick vi i går oxå, tack och lov. Så lycklig att vi har förmånen att ha råd att få städat. Det är lyx om något och just nu även ett nödvändigt ont. 

Under städningen var jag och barnen i väg och shoppade, Klara var inte särskilt imponerad och visade sig inte från sin bästa sida men shoppingen blev bra ändå. 

Dagarna går fort men ändå långsamt och i morgon är det sista jobbdagen på några veckor sen har vi semester. Jag har äntligen fått tummen ur och går två raska promenader om dagen när det är barnens sovtid, istället för att ligga och mysa med dem så får de frisk luft och jag motion. 

De senaste dagarna har jag mått mkt bra, äntligen har jag vågat ta antidepressivt som gyn skrev ut. De ska jag ta mellan ägglossning och mens för pms och det fungerar fantastiskt. Bort är sura jag! Nu kom mensen och sura jag är tillbaka men ändå. Haha;)

Vi har fått mail från kliniken, de undrar vad vi vill göra med de resterande äggen. Kasta, ge bort till medicinsk forskning eller spara för 3000 om året. 

Inte vet jag. Nog drömmer vi om några till å andra sidan känns det som vi är nöjda. 


Kommentarer

 1. Oj, halvjobbigt mail att få. Det sägs att man bara ångrar de barn man inte fick, men samtidigt; om man tänker på allt ni fick gå igenom för att få era efterlängtade barn så kanske det skulle ta alldeles för mycket kraft (som ni istället kan lägga på tvillingarna) att ge sig ut på den resan igen?

  SvaraRadera
 2. Och jag tycker det är det bästa jag gjort med att ge våra ED tvillingflickor helsyskon med att nyss fått tvillingpojkar!
  Det finns inget rätt eller fel bara DU som kan avgöra om du/ni orkar och vill...

  SvaraRadera
 3. Hurra och grattis på Alfred och Klaras 1-årsdag!
  Hoppas ni har en härlig dag som skapar många minnen.

  Kramar från Lena och missarna

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Vidrig helg :(

Viktiga händelser och mindre kärlek

Åter arbete och dålig förskola