Öppna förskolan och försäljning

I går var vi till öppna förskolan och vilken succé! Vi kom dit vid ca 10 och det var lite barn där, alla verkade känna varandra och som vanligt känner jag mig lite utanför. Tvillingarna satt först och kikade runt men sen öste de på! Alfred skrattade lyckligt och kastade sig över alla leksaker och rutschkanan. Klara likaså. 

På sångstunden fick jag ge upp och gå ut för de röjde så, men då hade vi hela stället för oss själva ;) de brydde sig inte alls om de andra barnens högljuddhet. Det var allt från små barn till 5 åringar och varefter fm gick så kom det massor av folk, men mina bara öste på! 

Jag gav de lunch och det gick oxå bra, alla satt och tittade på mig med stora ögon hur jag dubbelmatade :-)

Jag träffade en granne som bor en bit bort (!) (aldrig sett honom!) och en annan trevlig tjej och hann både äta bulle och dricka kaffe. 

Vid 12.30 packade jag in dem i vagnen och tvillingarna slocknade direkt! Vilken fantastisk dag, för hur jag än känner mig inuti så var barnen överlyckliga. Inte ett enda gnäll och gråt utan båda var superglada! Såklart känner jag mig även orolig över alla baciller men efter all glädje så är det värt det. 

En toppendag för oss! Jag ska absolut dit igen, redan nästa vecka! 

*****
I dag har vi varit tillbaka till gnäll och gråt igen, mest Alfred då. Kanske han är uttråkad? Trots vi hittar på massor och träffar folk och är ute. 

Sen kom J över och köpte hoppgungan, roligt att få träffa henne igen. Och nu på kvällen har det varit en tvillingfamilj här och köpt babyskydden. 

Katten Robban åt grötpulver och har kräkts över hela huset. 

I morgon ska jag jobba igen, det ska bli skönt att få en paus för det har varit en rätt slitsam vecka.



 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering