besök från barndomen, ny inredning

I torsdags var en vanlig jobbdag, jag trivs verkligen med att jobba även om jag inte tycker mitt jobb är optimalt. Men det är skönt att bara vara jag, få lite bilder på barnen och längta hem och när jag jag kom hem blev barnen så glada att jag grät en skvätt.

Jag provade en ny frisör i fredags, jag blev inte så imponerad av att hon kom försent, var väldigt personlig (det var iof trevligt) men jäklar vad hon klippte bra!

Sen röjde vi i trädgården och efter det fick vi ett ryck och åkte till Ikea, där åt vi och barnen middag. Från att ha avskytt Ikea är även jag ett Ikeafan. Jag tror jag ändrade mig när vi gjorde köket, de var så proffsiga och köket vi köpt är helt super.
I går fanns både haklapp, massor av barnstolar och micros lättillgängliga. Otroligt praktiskt och jag ska utan tvekan dit igen med barnen! Vi träffade förövrigt en tvillingfamilj som hade tvillingar som var 10 mån. Att vi inte bytte nummer! Men hon skulle gå med i tvillinggruppen och förhoppningsvis hittar jag henne där. Fick för mig att hon bodde i närheten.

Vi köpte dörrar till de nya bokhyllorna och lite annat småkrafs. En riktig toppenkväll! Sen det där med att försöka hålla barnen vakna i bilen hem var ju en annan sak.

I dag drog vi iväg till Täby centrum, ett av mina favoritcentrum. Lite i det största laget men å andra sidan finns nästan allt. Jag fyndade kläder på polarn och pyret, 70%! Maken ett par byxor till sig och så köpte jag en liten pool för 90 kr! När vi var på väg hem ringde en barndomskamrat från dalarna. Vi höll i hopp i vått och torrt och de var vittnen när vi gifte oss för sisådär 15 år sen. Vi tappade varandra på vägen men i dag var de på resa genom stan och ville hälsa på.

Det var som åren var som bortblåsta och vi skulle setts i går. Hemskt trevligt och jag hoppas vi ses snart igen trots det är 40 mil mellan oss.!

I veckan är det massor som händer och till helgen är det oxå mycket. Både läskiga och roliga saker. Men mer om det sen.

Lite bilder från veckan.
Roligt!

Hej :)

Före

Efter



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering