Många tårar och överlevnad

Alfred hade en riktigt dålig dag igår, vilket oftast betyder att vi alla har det. Han grät och skrek mest hela dagen, maken hade jouren och det ringde hela tiden. 

Jag måste säga att såna dagar tar inte fram de bästa av mina sidor. 

Men jag lyckade komma iväg och rida i alla fall. Vi hade terränghoppning, jag var som vanligt rätt skräckslagen men hoppade faktiskt över en del stora stockar. Vi såg rådjur, harar och hade en riktigt fin kväll i solen. 

I dag är jag stel och har sträckt mig i ryggen men känner mig glad och nöjd att jag överlevde ;) nu tvättar jag ridkläderna inför ridresan kommande helg.  

****
Idag kommer målaren för sista gången, nu är huset klart och vi fick även upp entretaket så det blev väldigt fint! Jag frågade om han eller hans son som oxå varit här kunde hjälpa oss med staket. Eftersom Klara nog kommer gå inom snar framtid så vill jag gärna säkra upp trädgården. 

Så i dag ska jag försöka putsa fönster, de är riktigt skabbiga efter målarens hustvätt, det sitter liksom fast så jag måste försöka skura lite.  

Appropå trädgård så bor det nåt mystiskt under vår ölandstok, ett stort hål går ner där och verkar hur djupt som helst. En sork? Råtta? Grävling? Björn? Hur fasiken får jag bort den? 


Kommentarer

  1. Oh hjälp vad läskigt med hålet i trädgården.. Jag har ingen aning om vad det kan vara men grävlingar är ju otroligt otäcka. De är ilskna av sig och biter tills de knakar och går av. Kanske finns det någon att fråga, eller googla och se om ideet liknar något du hittar. Vore hemskt otäckt om det är en grävling.. Var inte där och stör tycker jag och särskilt inte med barnen.
    Lycka till!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, vi borde sätta upp en webbkamera. Det är nog ingen grävling. Men hålet är rätt stort.

      Kram

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering