lönesamtal, besök och återträff

I dag har jag jobbat, lite yttranden, handläggning och så klämde jag in ett lönesamtal också. Jag har faktiskt ingen aning om det ska gälla mig som bara jobbar en dag i veckan men det borde göra det.

I alla fall så Fick jag några hundralappar, de tyckte jag låg högt om man jämför med de andra men jag kan inte låta bli att tänka att jag har jobbat längre, lojal och positiv och hade jag jobbat kvar i gamla yrket skulle jag ha åtskilliga tusenlappar mer.

Men ändå, jag är tacksam för varje krona är mkt värd för mig.

****
I kväll kommer barnens gudmor och min underbara dalakompis, som jag längtat efter henne. Jag tror inte hon förstår hur mkt hon betyder för mig. Hon är så go och mysig och alldeles fantastisk med barnen.

Vi ska ju gå på återträff i morgon på universitetet, det var 10 år sedan vi gick ut. Helt sjukt, det känns ju som det var förra året typ. En del av dem träffar jag ju men vi var nästan 50 st i klassen från olika delar av landet så många minns jag inte ens. Så jag både ser fram emot (och inte) att träffa alla.

****
Klaras tänder..

Kära nån, hur länge ska detta pågå?

 Hon bråkar dessutom med maten, Alfred bråkar med maten, de vägrar ligga kvar på rygg när man ska byta blöja. Varje påklädning är en kamp och jag brukar vara helt svettig.

puh..

sötungar. För varje dag är jag så glad och tacksam i dem, men att vara mamma är inte fantastiskt varje dag.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering