kattmos, besök och tandsprickning

Jösses så det regnat ute, jag har varit lite bortskämd med vädret ett tag nu. Avskyr när det regnar så här mycket, känner mig instängd. Nu har jag ingen bil heller (inga pengar heller för den delen) så nu är det instängt deluxe.

Framåt lunchtid så kom solen fram och vi fullkomligen kastade oss ut i solen, vi har gungat och inspekterat naturen. Jag köpte begagnade galonisar och jacka och ska hämta dem i morgon, de duger bra just nu att krypa runt i.

Stackars Klara lider så av sin tand, jag vill inte ge en massa alvedon heller utan smörjer med Mamdent och i bland med alvedon. det är ju som det är liksom, upp ska den vare vi vill eller inte. Både i går och i dag har maten varit kaos, det går inte att äta själv eller ge Klara mat när Alfred ser det, han bara sitter och gallskriker. Vare sig han är mätt eller inte. Varannan tugga funkar inte heller då han gallskriker att det går långsamt och plockmaten trycker han i sig inom 5 sekunder.

Klara har oxå skrikit sig genom maten i dag, oklart varför men hunger, ont och frustration kanske. Men fan så stressande det är att vara själv då. Adrenalinet är upphöjt i 1000, tänkte ett ögonblick att jag skulle be målaren komma in och hjälpa mig. Men på nåt sätt löser man ju situationen och alla får mat till slut.

Robban ska vara med hela tiden, han lägger sig mitt bland barnen och de hoppar ju på honom direkt. Slår, dreglar, pussar och sliter i honom. Han ser rätt sur ut men flyttar sig inte, till slut brukar jag få nog och lyfta bort honom. Han brukar då vara alldeles blöt :) Han har aldrig gjort något men ändå litar jag inte riktigt på honom, han brukar ju surna till på mig och bita i bland.

De andra katterna har ju vett att flytta på sig i alla fall.

I morgon är det jobb och på kvällen kommer dalakompisen! Som vi saknat henne! Hon ska bara stanna tills på lördag.Vi ska på återträff på universitetet..


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering