Tvillingträff

Nu är det strax tid att åka hem. Vi har haft fantastiska dagar här, Kolmården är verkligen barnanpassat och perfekt för småbarnsfamiljer. I går hade vi gruppfotografering och mingel, tyvärr hann vi ändå inte träffa och prata med alla.

Sen en dag i parken, den är inget vidare barnanpassad, för jösses vilka uppförsbackar! Det var mer djur ute än vi trodde men barnen älskade delfinerna mest. Eller kanske den fina glittrande ytan på vattnet :)

Sen var det middag men ca 30-40 tvillingar och deras föräldrar och syskon. Vi fyllde nästan hela matsalen. Ljudnivån var hög, men barnen stördes inte alls av alla människor och barn. Inte en enda gång på hela dagen protesterade dem. De verkade njuta av dagen lika mkt som vi. 

Och vädret! Vilket väder! Strålande sol och helt vindstilla. Mitt ansikte har en tomatliknande färg i dag och benen värker och huvudet gör ont. Men jag är så glad! Vilken fantastisk resa och vilka underbara barn vi har. Och alla fina människor vi träffat. 

Nu på morgon efter frukosten hade jag tänkt vi skulle bada. Men barnen somnade och maken gnällde så det är nog lika bra vi åker hem. För borta bra men hemma bäst. 

I kväll är det ridning och det kan behövas efter denna frukost. 

Grattis våra fina barn på er 9 månaders födelsedag ( igår :)



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering