lite nervös och sjukgymnast

En riktigt bra dag på jobbet i går, trevligt att träffa människor, roligt arbete och..En skön paus som gjorde att jag längtade hem efter make och barn. Maken tycker att det är roligt att vara hemma så det är bra att vi varvar som vi gör.

Och så en okey natt på det, jag provade att gnida tandköttet med lite alvedon på Klara och slump eller inte så har hon sovit hela natten. Välbehövligt både för henne och oss. Alfred sover fortfarande, han blir ju ofta väckt av Klara men nu hann jag in och ta upp henne innan hon börjar stimma. Nu ligger hon hos maken och myser i sängen.

Om någon timme ska vi på återbesök hos sjukgymnasten för att se Alfreds utveckling. Jag hoppas han blir godkänd, för som vi har tränat på det här med att sitta. Han sitter inte perfekt men han sitter bra.

Efter det ska vi till det närliggande gallerian för en god kopp kaffe och spana lite i affärer.

Sen måste jag lägga i en växel och börja packa. Jag är så senil att jag glömt vad jag packa ner häromdagen. Så nu måste jag börja om..Nödvändigt liksom. Efter att ha packat i olika väskor fick jag nog och har hämtat megaväskan från vinden. Här ska packas :-)

Nu börjar jag bli lite nervös. Känns som jag ska resa till Kina på träff.

****
Jag tänker mkt på det här med förskolan. Tänk om de är för små? Inte redo? Kan man skjuta på uppstarten då? Tänk om vi valt fel. Hej Ångest!




Kommentarer

  1. På min dotters dagis finns en unge som gråter hela tiden. Jämt. Alltid en tår som dalar ner. Skulle mitt barn göra så så är nog inte hon redo för dagis. Men det är hon och oj vilken utveckling! Hon är lugnare på skötbordet, äter en smörgås korrekt, sträcker fram näsan när jag ska torka bort snor, mm, saker som tidigare varit en fajt. Och hon började i januari i år. Hon är 21 månader idag och stortrivs, jag är så nöjd. Men visst, det var svårt att lämna i början, mest för mig... ;) Man måste gå på en gång, det är tricket för att barnet ska känna sig trygg på dagis. /Jackie

    SvaraRadera
  2. Så härligt att knepet även funkade på klara. :-)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering