fästing, gråt och solsken

Vilket vackert väder! När jag varit ute med barnen idag har det varit så varmt att jag fått lov att ta av mig jackan. Sen har jag suttit en stund på tomten när barnen sovit i vagnen och njutit av solen. Jag lyssnar just nu på podden barnvagnspromenader. Den är bra och lärorik men ger mig även dåligt samvete hur jag är som mamma o hur jag borde vara. 

Jag har för första gången beställt mat från matsmart.se. Jag beställde gröt till barnen, frukt och lite annat. Det kom idag och jag är himla nöjd, både med hur billigt men oxå att det var så enkelt. Jag kan ju säga att gröt går det åt en massa av här hemma. 

Alfred har inte varit på ett solskens humör i dag heller, vad jag än gör så är det inte bra. Han har sovit en del så det är säkert fortfarande förkylningen som sitter i. Men fasiken så slitsamt det är stänga en som är så olycklig och en som vill aktiveras/ äta/bytas på osv. Man kan ju inte gör så mkt men det är rätt stressande.  Klara däremot är i sitt esse, hon ställer sig upp mot allt just nu så en del kullerbyttor blir det på dagarna. 

Men den som har härjat mest är nog katten Robbban, kära nån hur han är.  Det är dessutom helt omöjligt att veta vad han vill. Men i dag har han skrikit på solen och torktumlaren. Och mig såklart. Ibland går han mig verkligen på nerverna. 

När jag satt ute i solen kliade jag mig i armvecket. Någonting satt där men jag tänkte inte på det, nåt litet. Typ yttepytte. Jag fick bort det men då slog det mig att det kanske var en fästing. Men va fan. Nu är det ett litet hål i armvecket. Skumt. 

Så. En ny dag i morgon. Hoppas jag träffar på nån för fan va ensamt det är på dagarna. 


Kommentarer

  1. Matsmart saknar MAT utan det är mest kringprodukter.

    SvaraRadera
  2. Matsmart saknar MAT utan det är mest kringprodukter.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering