Otursfågel

I går hade jag otur hela dagen, morgonen började med att jag skulle skruva upp gardinstången. Den ramlade naturligtvis ned och rätt på en orkidé vars kruka gick sönder och det blev blomjord och skärvor överallt.

Bakom Klaras säng förstås.

Sen så fick jag verktygslådan, eller ja..Delar av innehållet,  i huvudet, det gjorde så ont att jag höll på svimma. Lite näsblod blev det oxå.

Alfred hade sin gnälligaste morgon och när jag väl stressat runt och packat så sms kompisen at hon var sjuk. Så då fick jag fundera över var vi skulle åka i stället. Det blev en galleria i närheten.

Väl där skulle Alfred (o Klara förstås) få mat, men han vägrade äta den nya ersättningen så då fick jag springa till affären och köpa hans gamla pulver. Som tur var hade jag tillräckligt med vatten med mig. Tråkig galleria för övrigt, många affärer är stängda och det verkar inte öppnas nya.

Sen på kvällen skulle jag ut och gå med en kompis. Men orka. Jag var helt slut, så det blev fåtöljen och sen hopp i säng.

****
Vi har  blivit bjudna på vårt första barnkalas! Åh, så roligt! Tyvärr är det en onsdag och jag tror det blir svårt att åka själv. Men vi ska försöka mecka lite med tiderna så får vi se. Roligt i alla fall!

****
Nu har jag varit ute och farit i flera dagar, så i dag blir vi nog hemma. Med promenader i solen förstås.

Och igår åt Alfred lite makaroner, det verkar han gilla. Så i dag ska jag prova att spä ut maten med det, Klara är ju mkt känsligare så vi får se hur det går.

Kommentarer

  1. Hej! Jag har följt din blogg ett tag nu och tycker du skriver härligt och öppenhjärtigt! Jag önskar dig ett stort grattis till dina fina och efterlängtade barn! Jag funderar på om Alfred och klara är från samma donatorer? Vet inte hur det brukar fungera vid donationer.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej. :)

      Tack så mkt!

      De är helsyskon. vi har även ägg i frysen som är syskon till dem.

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering