Gyn i dag o kalas

I dag ska jag till gyn för första gången sen i somras, när man är gravid är ju ens underrede lite som allmän egendom inom vården och jag har inte varit till en vanlig gyn på länge nu. Jag ska faktiskt åka om en timme redan.

Min kompis var till dem härom veckan så jag tänkte oxå prova dem, det är med bra gyn är inte så lätt att hitta. Jag vill att de ska kolla mina cystor, prata pms och endometriosen. Jag blöder ju som rena niagarafallet varje gång, inte så mycket ont som förr men nog känns det.

I förrgår kom jag på att jag har ju cyklokapronen kvar från blödningarna under graviditen och de har hjälpt massor, innan fick jag byta binda varannan timme (nattbinda) och nu är det mkt mindre.

Tyvärr har jag ju fått mens men jag gissar att de är vana. Annars får vi väl bara ta en anamnes eller nåt.

****
Snuvig är jag oxå, men ingen annan i familjen som tur är. Jag ska ha pizzafest i dag, då alla ville komma ändå. Tyvärr jobbar den ena kompisen så alla kommer först vid 17 och det prickar ju in mitt i barnens mat och framförallt kvällsgnäll :). Det hade varit trevligare att ha det i morgon då jag fyller år och en bättre tid, men jag får rätta mig efter de andra såklart :-)

Så..

Klara vaknar bara tidigare och tidigare och det är nästan omöjligt att få henne och somna om. Hon är inte heller riktigt vaken utan skriker och det är svårt att få henne lugn. Vi måste dessutom rusa in i rummet och ta ut henne då hon annars väcker Alfred. Även om hon sover hos oss så vaknar hon och skriker det verkar inte spela nån roll. Idag vaknade hon 5 skrikandes och somnade om på maken efter mat och en massa stök, men då är det ju kört. Inte kan jag somna om, katten Robban får inte gosa och jag är trött och gringig. Vad är det med barn och tidiga morgnar  egentligen?

****
Nu har en till sagt upp sig på jobbet, han hann jobba i 2 månader. Jaha, då var det typ jag kvar då. Ändå tycker jag det går bra att jobba, jag för göra en massa administrativt som ingen annan vill ta och hinner.

****
Himmel så bra stolen var, de satt perfekt i den, Alfred slår inte fötterna i kanterna och barnen blir rena. Svårt att rengöra skrevet men även det gick bra.

Sugpropparna var kraftiga och de satt stadigt. Nu har jag bara ett halvnaket kort på Alfred och det tänker jag inte lägga ut, men jag rekommenderar stolen :-)


Kommentarer

  1. Kan Klaras tidiga uppvak ha ett samband med att det blir ljusare vör var dag som går? Testa att göra rummet riktigt mörkt, svarta sopsäckar och målartejp är en hit =)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men fy vad trist !!!!
      Det finns ju fina mörkläggningsgardiner att köpa istället.

      Radera
  2. Det va en sådan stol jag trodde. Undra om den skulle funka i badbaljan.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag tror den är ganska stor, då måste du nog ha en stor balja

      Radera
  3. Min dotter har haft nattskräck sen hon var ca 7 månader. Prata med BVC.. Det är fruktansvärt jobbigt och tyvärr blir det ibte bättre på ett tag. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kan det vara sånt? Det måste jag fråga BVC om

      Kram

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering