Åter ensam o dåligt köp

Så var det måndag igen och jag är ensam med barnen. Måndagar är märkligt nog de jobbigaste dagarna, kanske för att jag  och barnen är vana att vi är två?

Trött är jag i alla fall och skulle gjort vad som helst bara jag fick gå och lägga mig igen, i natt har det bara varit 200 uppvak vad jag vet. (Klara alltså)

Klara är väldigt förkyld, jag tror det är hennes första förkylning. Snoret rinner, hosta men ingen feber. Hennes humör är inte på topp och varje gång hon gråter så sympatigråter Alfred oxå. Det kommer bli en låååååång dag i dag.

Tips på överleva dagen och förkylda bebisar?

Jag tror kompisen ska komma över en stund i dag, jag hoppas även på bättre väder än i går så jag kan gå ut och gå.

****
I går var vi in till stan och löpte en hoppgunga, han hade redan plockat i sär den och vid första anblicken såg den okey ut. Det var rätt mörkt i lägenheten och han babblade så. Sen åkte vi vidare till en galleria och fikade och lunchade. Jag verkar ha kommit in i någon ond cirkel med ätandet igen. Så nu är det skärpning och nya tag.

När vi kom hem så satte jag i hop hoppgungan och såg att den var rejält sliten och det fattades saker, dessutom var den rejält smutsig. Så lurad jag känner mig! Nu har jag skurat den men ändå, jag är dessutom en sån där feg stackare som inte vågar klaga. Fan oxå.

Men barnen älskar den, Alfred är nästan lite för tung för den men den går nog att använda lite till.

****
Sen var det stallet såklart. Tufft och svettigt pass men så himla roligt! Jag lever verkligen upp när jag får åka och rida.

Kommentarer

  1. Synd jag inte hade koll :-( Du kunde fått köpa våran. Den är absolut hel och ren. Kan inte mannen din klaga då? Tyvärr köper man nog i befintligt skick mellan privatpersoner, men man kan ju alltid försöka.
    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad vill du ha för din? kanske vi ska leverera vår till tippen?

      Radera
    2. Hade tänkt 800 kr. Va betalade du för er? Vår är precis likadan. På vilket sätt är den trasig?
      Kram

      Radera
    3. Yttertyget på sitsen är helt lossnad, så man ser bara det vita skumgummit. leksakerna är slitna o vissa trasiga,

      Jag betalade 800 :(

      Radera
  2. Blir det någon ny affär och den överlever dina två huliganer så köper jag den isåfall efter er.... Vi mår bra båda två, allt såg jättebra ut idag på UL, troligtvis en tjej....

    SvaraRadera
    Svar
    1. Grattis! Åh! Vilken lycka! Många kramar

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering