Tvillingarna 7 månader i dag!

Hipp HURRA! Så häftigt! Tänk att de är 7 månader, det är inte klokt. 7 månader av tårar, svett, glädje och kärlek.

Vi har packat i hop en stor låda med kläder och den ska nu skickas till en tjej i tvillinggruppen som jobbar mot en barnhem i Lettland. Hur bra är inte det?! Vi ska försöka skicka i väg mer saker, det känns skön i hjärtat att kunna betala tillbaka lite till Lettland då de gett oss så mkt.

Dagen idag firar vi med att Alfred har vaknat 40 gånger och Klara lika många, jag har ju dessutom problem att jag inte kan somna om. Så dagen till ära så är jag rätt trött.

*****
Igår fick både jag och Alfred en gråtattack. Jag skulle vända på honom men såg inte att han inte att han inte dragit åt sig armen. Det hördes ett läskigt knak och jag trodde jag hade brutit armen på honom. Han grät för jag grät. Han verkar ok men inte jag. En fruktansvärd känsla som inte vill lämna mig. Usch.

Jag har plockat fram Klaras storlek 74 och tagit bort hennes 62. Nu verkar hon ha någon växtfas, roligt då vi har mkt fina kläder i 74. Tack Ulrica! Tänker mkt på dig.

Letade efter 86 till Alfred och det är inte många plagg vi har, har nån 86 över så säg till!


Klara
En ofta väldigt glad spillevink som kryper/ålar sig fram och pillar på allt hon hittar. Hon tar alla Alfreds leksaker och kastar i i väg dem eller gömmer dem under magen. Blir sur när hon är trött eller hungrig eller när elaka tänder är på gång. Har inget tålamod och vill att allt ska hända nu.

Pratar mycket med leksakerna och med Alfred, låter övrig tid lite som en säl. Gillar att bli killad på magen, åka flygplan och bli pussad på.

Alfred
Har fantastiska glada stunder då han ligger oh skrattar och pratar, älskar Klara och lyser då upp som en sol. Älskar även mat och frukt, kan äta hur mkt som helst. Vill gärna bli buren och gosad med, darrar fortfarande med hakan ibland  och får minst en riktig gråtattack om dagen. Har alltid snutt och napp i högsta hugg men sover utan nappen på natten. Har en tintin tofs på huvudet.

Älskar att sitta i selet, bli killad på och pussad i nacken.



Kommentarer

  1. GRATTIS! Tänk att det redan gått 7 månader.. Men tänk vilken lycka efter alla år av väntan.
    De är helt underbart söta era små och jag önskar att jag kunde komma och pussa dem dagen till ära.
    Kram i etern istället, från Lena och missarna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är det verkligen! Mina fina barn <3

      Kram till dig o katterna!

      Radera
  2. Tiden går verkligen i en rasande fart. Helt underbara 7 månadersbebisar har ni i alla fall.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Grattis till tvillingarna :)
    men varför har du strl 74 och 86 redan? Hoppar du över 68 och 80? För visst växer dina barn men min som är 82 cm och 11 kg passar 86 på nu...
    Visst vissa märken som Hust &Claire, Petit B, och ull/bambu/silke kan vara lite mindre

    Nu blir det bara roligare och roligare framöver med dem. Full fart :)
    Kram lill

    SvaraRadera
    Svar
    1. Många av klaras 68 börjar bli för små. O många av74 är mindre.

      Alfred har 74 nu o det börjar bli för små, han är ju både lång o bred men 80 visste jag inte fanns. Oavsett behöver vi kläder till honom.

      Kram

      Radera
  4. Grattis till Alfred och Klara! Det är så kul att se hur de växer och utvecklas. Jag har följt deras och din resa från tiden kring RUL, eftersom jag själv var i samma skede i graviditeten då. Min lille kille blev 6 månader igår.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering