Solsken och hästar

Solen sken i går! Helt fantastiskt, det var veckor sedan jag såg någon sol och naturligtvis var vi ute och promenerade, drack lite te och fikade utomhus när vi kom hem. Åkte lite pulka och njöt av solen. Det var verkligen magiskt.

Även katten Robban var mer ute i går, han lämnade melonen och satt och solade och myste med oss. Han går ju i ide hela vintern så man ser knappt skymten av honom.

Vi byggde även i hop vår nya barnsäkra tv bänk, den sväljer alla sladdar och det går inte att tas sig in till den. Så vår gamla tv bänk är till salu om nån av er är intresserade.

****
Dagen i går avslutades med att åka och rida, vi gjorde felvänd galopp vilket var otroligt roligt men svårare än man kan tro. Det var snöstorm både på vägen dit och hem, man såg knappt var vägen började eller slutade.

Jag har som vanligt svårt att somna då jag kommer hem rätt sent och är alldeles speedad. Så i dag är mina ögon rätt trötta.

Jag tänkte jag och barnen ska åka till en hästaffär, jag är rätt desperat behov av lite varmare ridkläder och ett par ridbyxor. Min ridgarderob har inte uppdaterats på rätt länge och byxorna har spruckit lite i sömnen. Jag fick ett presentkort förra året när jag fyllde år som jag tänkte nyttja.


****
Alfreds dubbelhaka är så gott som helt återställd, den är så fin och bara nån lite prick kvar. Tack för alla ovärdeliga tips! Vi ska ju till BVC på fredag och jag har typ  miljon frågor som jag behöver ha svar på. Hon brukar inte kunna svara på en endaste fråga brukar jag tycka men i alla fall.

I går fick dem fisk, det var måttligt populärt, det åts inte med nån entusiasm precis. De verkar tycka grönsaker och kyckling/kött är godaste maten. Pasta verkar inte heller gå hem, däremot bytte jag grötsort och den uppskattades mkt mer än den andra.

Tänk att de vet redan nu. Mat tycker jag är så roligt, det är roligare att ge dem det än ersättning. Just nu försöker vi få dem att dricka själva ur en mugg. Det går ju sådär. Att de ska försöka äta själva går inte heller så bra.

Robban

Klara och maken

Kommentarer

  1. Fisksort verkar vara himla viktigt. Minns jag förresten själv från när jag var liten. Kokt torsk funkar bäst här, lax har hon lärt sig rätt nyligen (8 mån). I början mosade jag ihop kokt torsk och kokt potatis med lite (havre)mjölk och dill, var jag på riktigt gott humör mosade jag ner kokt ägg också ;) Blev bra i frysen!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Laxen gick ok, men fisk verkar inte så poppis överhuvudtaget..

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering