Skilda rum

Ännu en bra dag lagda till handlingarna. Vi tog oss tom ut och gick trots det otroligt dåliga vädret, det gick knappt att putta barnvagnen framåt i snöslasket.

Senare på kvällen kom kylan och halkan, vilket vinterväder vi fått! Jag längtar efter våren, jag är trött på alla kläder och aldrig få komma ut på promenader och gå till vattnet och i skogen. Höra fåglarna kvittra. 

I alla fall var jag i väg och red, det var hoppning och jag fick en väldigt bra häst. Det gick ovanligt  bra även om jag tycker det är både roligt och läskigt på samma gång. Det var mkt galopp och stånds i lätt sits, jag kommer definitivt få träningsvärk. Sen brukar jag ha svårt att somna för adrenalinet flödar efter ridningen och jag har svårt att lugna mig. 

*****
I dag skulle jag gått på föräldragruppen, men jag känner inte för det. Det är ett litet rum med många bebisar och ha båda med mig känns inget bra. Alfred brukar bli ledsen och så ska jag jaga Klara. 

Jag blir så störd på mig själv att jag låter mig avboka saker. Jag vill kunna göra och uppleva som alla andra med barn, men i dag orkar jag bara inte jonglera med barnen och känna mig som en cirkus.

****
Denna vecka har jag inget inplanerat, jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Jag har börjat leta babysim men den enda dagen vi är lediga tillsammans på är annat inbokat och jag har ännu inte hittat något med fredagar. 

****
Är det någon som vet om endometriosmottagningen i Huddinge finns kvar? Jag har letat lite på nätet men inte hittat något. Jag skulle behöva komma upp min endo då jag har mkt rikliga och långvarig mens sedan barnen kom. Jag gick ju där förut men jag undrar om de finns kvar. Jag hittar inte ens en kvinnoklinik där utan bara gyn. 

Annars måste jag hitta någon annan bra gyn som kan endometrios. 

Kommentarer

  1. Åh jag måste bara säga att jag tycker tvärtom. Det är SKITBRA att du avbokar när du är trött eller inte känner för något. Det är sunt! Det har tagit mig en rejäl krasch och ett par års sjukdomstid för att inse att en kan göra så, inte alltid tvinga sig iväg för att vara "duktig" och känna sig nöjd. Känn dig istället nöjd över att du tog ett sunt beslut som gynnar både dig och bebisarna!
    Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering