Sista dagen o övergiven

Så, då har vi kommit till sista dagen själv denna vecka. I morgon ska jag ju jobba och fredag-söndag är vi ju hemma tillsammans.

I går hade jag och barnen en riktigt bra dag, lite eftermiddagsgnäll som vanligt men i det stora hela hade vi en bra dag. Alfred var på riktigt gott humör för att vara Alfred och Klara har börjat äta riktigt bra med vanlig mat.

Jag gjorde egen katrinplommonpure och för att få den slät måste man ju använda en stavmixer, som enligt Alfred var det läskigaste som uppfunnits. Han blev SÅ ledsen när jag mixade, Han satt ändå och tittade på när jag gjorde det.

Sen kissade han på pottan, sådär bara! Hur duktig som helst.

Tyvärr urartade det ju på kvällen, jag försökte få på dem pyjamas och smörja samtidigt som alla var väldigt hungriga. Från att vara glada och skratta till gråtpanik på 1 sekund, jag har ju dessutom bara två händer. Ingen rolig avslutning på dagen.

Alfred har ju fortfarande rött och kliigt mellan dubbelhakorna. Jag smörjer och smörjer och har provat alla salvor, luftat osv men inget hjälper. Måste fråga BVC om det nästa vecka.

****
Jag saknar vuxet sällskap så himla mycket på dagarna. Visst träffar jag en granne då och då, öppna förskolan tycker jag är sådär. Vi i föräldragruppen har inte knytit an till varandra riktigt och det verkar inte finnas en enda föräldraledig i mitt område.

Det blir väl bättre till våren när alla kommer ut ur sina iden och börjar gå ut. Skönt att jobba i alla fall så jag får prata med andra. Nackdelen är att alla är så förkylda, känt mig lite hängig sen jag jobbade men inget som verkar bryta ut.


Kommentarer

  1. Det där med stavmixer... Vi löste det genom att sätta hörselkåpor på Mini när jag använde mixer. Funkade kanon! Och hon hämtar fortfarande kåporna när jag ska mixa något, hahahaa!
    Vuxenbehovet är den tråkiga delen när man är föräldraledig, tycker jag. Ibland behöver man bara någon timme med vuxensällskap och lite prat sen är allt ok igen. Men, som du säger, det blir nog lättare desto finare vädret blir. Då kan du kanske hänga i någon bra lekpark eller sandlåda där det finns fler sociala föräldrar. :-)

    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gud så smart. Måste googla o köpa på mig såna. Bra tips! Kramar

      Radera
  2. Alsollösning för att torka ut under hakan och mildison morgon o kväll. Tar max två dagar sen är det röda borta

    Blev tipsad av bvc-läkaren

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åhhhhhhh. Det ska vi inhandla. Hoppas det funkar! Tack!

      Radera
    2. Pudra med potatismjöl, ta bort det överflödiga. Fungerat perfekt på min prinsessa.

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering