Singel idag och fina dagar

Vi hade en sån mysig och trevlig dag i går, sådär som jag tänkt mig i huvudet hur det är att vara en familj. Eller ja..Mysigt i alla fall.

Vi började morgonen med att åka och storhandla, kl 08.25 var vi i affären redo för handling. Det var inte en människa där förutom vi, hela stora affärsn för oss själva. Otroligt. Varför har vi inte kommit på det förr? Jag tror dessutom det är första gången vi storhandlat tillsammans sedan innan barnen, innan dess var ju jag ubergravid och orkade inte handla. Oavsett så var det trevligt att handla tillsammans, småprata och strosa runt.

Att vi dessutom hade 20% storköpsrabatt gjorde inte saken sämre. Nästa vecka ska vi prova att göra om det, tänk att en storhandling blir veckans höjdpunkt? ;) Vem trodde det för 7 månader sen?

Sen var vi ute på promenad i solen, lekte med barnen och pysslade i hemmet. På em fick jag ett sms från ridläraren att många var borta vårt pass och om jag kunde rida 2 timmar tidigare. Det tackar jag ju inte nej till då mitt pass är så sent. I går fick vi göra enkla byten, men det var då inget enkelt med dem. Från skritt till galopp, trav till galopp och tvärtom. Bara 5-15 steg emellan. Jösses. Men det var svårt och roligt, både vi och hästarna får använda hjärnan.

****
Klara har börjat med så mkt nya ljud, *pffft, pfft* låter hon mest hela tiden. Hon tar sig fram med racerfart och plockar allting hon ser och tar med sig. Sen säger hon där, där. Men om hon vet vad orden betyder är oklart.

Och Alfred är mest Alfred. Lite olycklig och myser gärna ofta.

En tvillingkundvagn :)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering