pinsamma saker?

I går var det verkligen full fart, först kom kompisen och hennes pojkvän och bjöd på fika. Jag bakade en rulltårta dagen till ära men den blev totalt misslyckad. Den var nog för lite i ugnen och blev svampig och fastnade. Så hon fick ta fikabröd med sig istället, hon bakar fantastiska saker så det var en sorts kokos och citronkaka. Smarrigt.

När de skulle precis gå så kom killkompisen och hans pappa, de ska låna vårt garage till en bil. Social kompetens är något killkompisen helt har missat, så han stövla in här i högljudda termer om bilar och hans pappa hör inget så han pratade oxå högt och sa "va" hela tiden. Sen skulle de hälsa på barnen som började gallskrika av skräck.

Kompisen avlägsnades sig fort med våra bilnycklar (de skulle ju låna bilen) och jag hann knappt säga hejdå eller visa hur bilen funka.. :-)När hon sen skulle lämna tillbaka bilen så körde hon fel, jag hade högtalartelefonen på och dirigerade henne. Precis då råkar jag prutta, ni vet en sån där högljudd sak som bara kommer? Jag vet inte om hon hörde nåt. Men ändå!

Sen kom rid/fd kollegan för hon skulle åka med mig och vi skulle hämta några andra på vägen, men efter mkt förvirring och snurrades i grannstaden för de vi skulle hämta var inte där, så var vi rätt sena till middagen, det visade sig att alla ändå vad det. Sen blev det en mkt trevlig kväll som jag fick lämna alldeles för tidigt. Jag klädde på mig och krama alla hejdå och skulle gå då det var nån som kom på att jag ju inte betalat. HAHAHA. :-) Herregud. Hur kan man glömma att betala sin mat?

****
Sen att gå en promenad på 1,5 timme med hjulskydden på barnvagnen på, är inte så smart. De mår inte så bra efteråt...

****
I dag ska vi åka och handla och så ska jag åka och rida! Vi har förövrigt fått MaSSOR av snö! I går var det ju fasiken vår!
Fina tulpaner jag fick av kompisen

Kära nån, nu börjar de samarbeta för att göra hyss.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering