Matförgiftad? Menskrångel

Igår var jag och träffade Mary, vi sågs ju för något år sen och nu var det dags igen. Vi fikade och pratade massor. Hon är en otroligt sympatisk och go människa men det bästa av allt var hennes dotter. Måste vara bland den sötaste lilla tjej jag sett, glad och alldeles liten häftig person.

Sen började klara tröttna så vi begav oss hemåt, i bilen fick Alfred för sig att det inte skulle åkas bil mer och drog igång Klara. Naturligtvis var det bilköer för nån lastbil som stannat. Puh. Väl hemma luktade huset rent och gott i några sekunder tills båda bajsade sen luktade det som vanligt igen :)

Sen kom maken hem och vips så var kvällen slut. 

vid 00 i natt slängde han upp dörren o sa att han suttit på toa i 20 min och var alldeles förstörd.  Han var nog magsjuk, absolut döende. Han sa att han sover på soffan o håller till i stora badrummet. 

Jag vet inte varför han väckte mig, tror han jag kunde somna om sen? Han vill inte ha hjälp med något och gick o la sig. 

Jaha. O där låg jag klarvaken då. Sen slog det mig att han nog är matförgiftad. Vi åt utemat när jag kom hem o symptomen stämmer klockrent. 

Sen vaknade klara 04.30 och var hungrig, hon somnade om efter maten men inte jag. Så någon timmes sömn blev det och jag är rätt trött nu. Jag klarar av det mesta men inte sömnbrist och jonglera med tvillingar en hel dag själv. Men vi får försöka o ta det lugnt i dag. 

******
Min mens har varit helt koko sen graviditen, den är oregelbunden, blöder små droppar i några dagar o har mensvärk innan själva mensen kommer. O när den kommer, gad däm. Det är som ett vattenfall minst sagt. 

Så nu måste jag ringa gyn, fick tips om en bra klinik och hoppas de är bra o inte sådär märkliga som mina gamla. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering