Intervju och A till sjukgymnast

I dag ska vi till sjukgymnasten med Alfred, ytterst fånigt! Det är inget fel på honom och bara jag läser remissen blir jag sur. Men det kanske är en toppen sjukgymnast som kan ge oss tips och råd på vägen.  Vi ska redan väg om nån timme så vi måste börja klä på och väcka bebisar och stoppa i dem mat (Alfred dvs, Klara är ju såklart upp o stökar)

Sen ska jag på intervju, jag blir lite nervös. Min hjärna är ju som ni vet inte riktigt som den ska, trött och långsam och full av bebisar. Jag har ju jobbat där förut, för ca 10 år sen när jag var nyexad, ung och förvirrad. Jag har även mina rötter från den här orten där, den arbetsplatsen betyder mkt för mig, det var där livet började och gjorde den jag är i dag.

Så det är inte så konstigt att jag vill jobba där men det är tydligen väldigt många som sökt och jag varken kan eller vill jobba heltid. Men jag vill ändå söka, kanske de kan vänta på mig?

****
Gårdagen var otroligt svettig, lite stressig men ååååhh så roligt att få jobba. Jag fick gedigna arbetsuppgifter så vid lunch var jag alldeles slut och min hjärna höll på koka över. Jag får oxå göra lite annorlunda uppgifter när jag kommer in extra som jag gör, vilket jag uppskattar väldigt mkt.

****
Klara fortsätter att vakna 100 ggr/natt och väcka oss och Alfred. Jag har gjort en orm i hennes säng vilket verkat lugna henne lite, vänt på täcket och stoppat fast det. Mer kan vi inte göra, men trött är jag och maken.

Ett rum till skulle lösa mkt, då är i alla fall bara en av tvillingarna vaken och Alfred får sova i lugn och ro. Drömma kan jag ju alltid, det är gratis.




Kommentarer

  1. Ta in den ena sängen i ert rum?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, så får det bli, sängen går inte in där, så vi måste möblera om först alt köpa en mindre resesäng tex.

      Radera
  2. Ja känner ingen som har sådana små i eget rum så det är väl fantastiskt om en sover hela natten i eget rum. Ta in den som är vaken i ert rum så får ni närmare att somna om. Jag kan inte heller somna om när bebis väckt mig så sömn blir det få timmar men att ligga ned ger ju också vila.
    J

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag känner hur många som helst så det är olika i olika familjer.

      Vi brukar ta in klara när hon vaknar på morgonen. Om hon vill.

      Radera
  3. Nu ser jag att du skriver exakt det jag skrev. Ta in i ert rum. Lycka till och möblera om är väl helt okej för att få vila lite mer :-)
    J

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering