Göra sig av med

Halv sex låg Klara och tjoade i sin säng, ren tur att inte Alfred vaknade. Ingen av dem ligger och skriker utan låter som små sälar "ohhhooohho" så den andra blir ju väckt av det. Jag har verkligen sovit dåligt, svårt att somna, vaknat många gånger och när jag vankar vid 05 är jag jättetrött men kan inte somna om. Och att Klara är urpigg innan man ens har vaknat gör inte saken bättre.

I går sa jag till maken precis som jag tyckte och tänkte om katterna, även att jag inte får någon respons av honom, inte går att diskutera utan han bara blir tyst. Vilket gör att jag blir arg och känner mig nonchalerad och inte hörd.

Han säger bara "jag hör visst vad du säger" men sen inget mer. Men hittar vi ett bra hem så får hon flytta någon annanstans ett tag, kom vi fram till efter väldigt mkt om och men. Men hur hittar man ett bra hem till henne? Det ska ju helst vara nån jag känner, som är hemma mycket och vill ha henne ett tag.

Vi var ju till veterinären i går och Stiina ömmar på ländryggen, så hon ska få kosttillskott som man strör på maten, ALLA katter älskar pulvret. Jo tjena. Hon totalvägrar. Alla andra katterna här hemma var som hökar i stället och gjorde allt för att ta hennes mat. Smärtstillande fick vi i alla fall i henne men på måndag måste jag ringa och fråga om alternativ till pulvret.

****
Vi var även i väg och hämtade en tvbänk maken beställt, vi passade på att gå i en galleria, äta lunch fika och ha det väldigt trevligt.  Så himla roligt att komma i väg och roligt att kika i affärer och se människor. Det är massor av andra barnvagnar där, de har ett bra familjerum så dit ska vi igen.

Sen när vi kom hem så kaskadkräktes Klara av maten, Alfred satt och sprutade mat över hela köket och vi var stressade för vi skulle iväg till veterinären. När vi blir stressade så blir vi båda rätt otrevliga mot varandra.

Väl hos veterinären fick vi inte plats så jag och barnen fick cirkulera ute och frysa, en bil körde in i vår på parkeringen och smet.

Nu vet vi att det inte funkar att åka hela familjen i alla fall..

Väldigt tråkigt avslut på dagen. Det blev ju inte bättre av panikhunger som slutade med mcdonalds på väg hem. Hej dåligt samvete.


Kommentarer

  1. Idioter i trafiken!!! Hoppas Alfreds röda mellan hakorna är bättre.. Annars hoppas jag att du provar med potatismjöl vid varje blöjbyte.Torkarde rent o pudrade nytt varje blöjbyte. Det suger upp det fuktiga så det hålls torrt. Det hjälpte på min prinsessa på 1-2 dagar var det helt borta.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering