Ledsen bebis

Nu vet jag inte riktigt vad det är med Alfred men det började ju förra veckan och blir bara värre och värre. Han är extremt olycklig, darrar med underläppen och gråter ofta och otröstbart. När han är pigg och glad är han mer alert, kan räcka ut handen och ta sin snutte, hålla den med båda händerna osv.

Så jag gissar på utvecklingsfas för han verkar inte ha ont, har inte feber och magen funkar som det ska.

Men det är jobbigt att ha en olycklig bebis att försöka trösta hela dagarna medan den andra är som en solstråle och vill göra saker och blir arg när jag inte har tid.

****
I går var jag i alla fall i väg och jobbade i stallet och jobbade, jag tror jag gjorde av med 1000 kcal i timmen. Jag har ju inte varit i det stallet sen förra året och det är mycket nya hästar som jag inte känner.

En av uppgifterna är ju att borsta av all lera från ponny innan juniorgruppen kommer. Men alltså, jag har glömt bort hur läskiga hästar är och framförallt små elaka ponnys som föröker döda mig när jag ska borsta dem.

Sen ska jag ju hjälpa de små barnen med att sadla och tränsa de läskiga små hästarna.

Det gick bra i alla fall, men jag kom på att jag inte skrivit på nåt papper så jag måste väl maila chefen där och be om det.

I dag hoppas jag på en bra dag.

Vi hörs i morgon!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering