Jag har fått jobb!

Gårdagen gick rätt bra, de hade lite meltdown då och då så jag fick tinnitus. Jag tycker det funkar ganska bra när jag sovit men nu tror jag att jag börjar bli resistent mot lergigan. De funkar inte och de andra tabletterna är snart slut.

Frågan är om jag ska boka tid på nya vårdcentralen och rådfråga eller låta det bero så länge. Jag tycker det är superpinsamt och vet att de sällan brukar skriva ut sömntabletter. Jag tror alltid de ska tro att jag är typ..inte vet jag..typ..missbrukare.

Summasumarum är i alla fall att jag inte sover nu igen, jag vaknar 100 gånger varje natt och kan inte somna om. Sen vaknar jag okristligt tidigt.

I natt vaknade ju Klara för mat och maken härjade runt som en gasell och väckte oss alla. Sen var det ju kört.

****
I går var ju vår städare här så då gick jag en promenad, telefonen ringde och det var gamla ridskolan. Deras ridlärare behövde gå ner i tid och undrade om jag vill jobba lite. Mot lön!

VA! Jag!? Åh vad roligt!

Så efter 1000 sms till maken ringde jag tillbaka och tackade ja. Så 2,5 timme varje måndag ska jag jobba som personal i stallet (hjälpa barngrupperna, ta hand om kunder, borsta, ge havre osv) Lönen är inte så bra men det gör mig inget.

Så lycklig jag blev och SÅ roligt!

Jag har ju jobbat där lite som ideell personal med det lite tyngre arbetet, men det var ju nästan ett år sen.

****
Min fina granne var över med en jättepärm i går, han har släktforskat åt mig och hittat massor. Så himla intressant och vi är tydligen mestadels norrlänningar och från Rådmansö. Han har hittat släktingar ända ner till 1600-talet. Nu hinner jag ju inte läsa den där pärmen så mycket men vid ledigt tillfälle så.

****
I dag ska vi på babymassage..Roligt!


Kommentarer

  1. Grattis till extrajobb kul att få lite betalt för det man gillar kram Emma
    Ps boka tid hos doktorn inget konstigt alls att be om insomningstabletter

    SvaraRadera
  2. Jag är konfirmerad på Rådmansö och kommer från Norrland - gillar kombon :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering