Fantastisk helg :)

Vilket himmelrike och ha ett par extra händer som hjälper oss med allt. Dalakompisen har varit helt engagerad och matat, burit barn, tvättat och varit helt fantastisk. Hon tar verkligen sin uppgift som gudmor på största allvar.

Vi var och shoppade loss ordentligt i går, alla kläder jag köpte var randiga märkligt nog :) Både barnens och mina. Vi var och lunchade och pratade en massa om barn, livet och kärlek. Några timmar borta från familjen var precis det jag behövde när vi kom hem sen så gjorde vi pizza och drack ett glas vin, och på kvällen film och mängder godis.

Så här trevligt som jag haft det i helgen har jag inte haft det på länge och hon passade perfekt in på rätt helg då Alfred är till mestadels olycklig. Nu kunde någon roa Klara, någon krama Alfred och någon laga mat.

Jag känner mig jätteledsen att hon ska åka, jag vill att hon ska stanna för alltid. Den här helgen har gått alldeles för fort.

I morgon är en ny dag och jag är åter hemma själv. Nu ska jag dessutom dra åt svångremmen så nu blir det BARA nyttig mat. Efter den här helgen så mått jag gått upp 5 kg. Minst.

Blir lite kortare inlägg i dag. Jag ska njuta av timmarna som är kvar med dalakompisen och fira makens första fars dag.

Hoppas ni alla oxå haft en bra helg.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering