Remiss vidare

I går var en slitsam dag, det var inte många ögonblick tvillingarna var nöjda. De skrek, gnällde och tjoade mellan de flesta powernapparna. Mitt jobb var att få alla på lite bättre humör och felsöka problemen. I wonder weeksappen så är de mitt i en utvecklingsfas och det märks verkligen, ingenting jag gör funkar.

När den ena slocknat då börjar den andra och när båda slocknat då ska man hinna göra allt som måste göras på några få minuter. Eller åtminstone få krama en stackars bortglömd katt. Det går i ett hela tiden men nu är det bara i dag kvar sen är maken hemma tills på måndag. I dag skulle en kompis komma och vara med mig men hon har fått halsfluss så i dag blir jag själv. Jag är osäker på om vi ska försöka ta oss till öppna förskolan eller om vi ska åka och handla eller fördriva dagen hemma.

I går var vi till BVC, det är en rejäl promenad dit med värsta mördarbacken så när jag väl var framme var jag genomsvettig och möttes av typ 100 pensionärer. Det var drop in för pensionärer för årets influensa vaccin, det var knappt så jag tog mig till bvc. Men med en barnvagn kan man lätt göra plats och alla kommenterade vår barnvagn :) (city select)

Väl på BVC vaknade Alfred på inte sitt gladaste humör och klä av Klara, försöka höra vad läkaren säger, klä på henne, passa Alfred, försöka komma i håg alla frågor samtidigt som alla skriker är verkligen inte det lättaste, dessutom var jag genomsvettig. BVC tanten hjälpte mig som tur var. Men ärligt talat har jag knappt något minne av vad som sas, jag kan verkligen inte göra alltför många saker samtidigt :-)

Men i alla fall ska vi fortsätta med mjölfritt, remiss till sjukgymnast och jag minns fasiken inte om vi skulle börja med mjälkfria smakisar eller inte på Klara. Alfred får en remiss skickad till öron och hans för sin ev korta tungband. Sen prata vi massor med mat där jag inte heller riktigt minns vad som sas, platta huvuden, pruttar, knölar och lite annat.

*****
Roliga saker är de fina mössorna lillavilda.com sytt och att kompisen från dalarna ska komma om någon helg.


Kommentarer

  1. Tycker inte du ska stirra dig blind på den där wonderweeksgrejen, inte vetenskapligt bevisat och ibland blir det nästan en självuppfyllande profetia. Små bebisar ÄR ofta missnöjda, och det är inte förrän vid runt fura månader som de får fler nöjda stunder. Runt 6-7 månader är de nöjda alltsomoftast såvida de inte är hungriga el trötta el har tänder på g.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det gör jag inte. Jag tycker det är spännande och intressant och läsa men tar det med en nypa salt. Men utvecklas, det gör vi här hemma :-)

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering