MVC och depression

I dag ska vi på återbesök till fantastiska underbara barnmorskan som följt mig genom två graviditeter, både sorg och glädje. Hon påpeka att barn och make MÅSTE följa med så hon får träffa oss alla.

Det ligger ju en bit bort och är premiär för "längre" bilresa för oss och barnen. Jag har packat skötväska och vuxenväska (till mig med bananer, mackor och vatten).

Jag är förövrigt inte helt nöjd med min skötväska (skip hop dubbel någonting), den är för stor, jag får ju plats med en elefant i den och så mkt behöver jag inte med mig. Jag har provat ryggsäck, min bag också.  Men jag hittar ingen jag gillar, vad har ni för någon?

Barnen har sovit sex timmar, SEX timmar i natt. Det är ju inte klokt! Nu på morgonen hade Klara vaknat på sin absolut sämsta sida och det blev en skrikmatning igen, vilket humör den damen har. Alfred däremot var som en solstråle så han är påklädd och har legat och pratat med mobilen på skötbordet, där slocknade han också och sover nu som en stock,

Jag har börjat vaska dem i handfatet de flesta mornar, det funkar väldigt bra och blir ju som ett minibad. Innan har jag haft såna där gula tvättlappar, men handftatsvask känns som de blir renare.

Nu har vi lagt ut kläder och babysitter på säljsajter, köpt en begagnad babybjörn till och en babybjörn babysitter. De har ju inte gillat babysitter men när jag provade en annan vi hade så älskade de den. Tänka sig.

De gillar inte heller babygymmet, men kanske jag ska köpa en annan med mer färger? Den här är ju rätt blek och begagnad samt urtvättat så att säga. Då kanske de vill använda den mer och får motionera lite. Ska kika på köp och sälj sajterna.

*****
Hos BVC var det bra i går, hon var så himla bra och jag tar tillbaka delar jag sagt om henne:) Det var ett helt annat formulär jag fyllde i nu, liknande frågor men annorlunda.

Det visade att jag är lätt deprimerad (inte så oväntat kanske) och vi pratade om olika lösningar. Vi pratade en massa och det blev ett bra samtal, jag hade svårt att hålla mig från att gråta vilket visar hur skör jag är just nu.

Eftersom vi inte har någon familj tyckte hon vi ska be kompisar komma hit och hjälpa till, så nu sms jag bästa kompisen och fråga om hon kan komma en stund nästa vecka. Hon är  sjukskriven och kanske  har en liten stund över.

Jag ÄLSKAR min FB tvillinggrupp, inläggen, människorna och samtalen. Nu har vi haft en diskussion om vad man gör för pinsamma saker ingen vet.  OMG!

Jag tex tittar under sängen nästan varje kväll. Det kan finnas nåt där..Och garderobsdörrarna måste vara stänga på kvällen innan sovdag..Alla vet ju vad som finns i garderober på natten? Vad har ni för pinsamma saker för er?

Hinner inte skriva klart nu..forts följer..

Tack för input om bajs och sömn de senaste dagarna. Eller ja.. För allt faktiskt. Ni är fantastiska varenda en av er!
Leker med Robban

Kommer sen på mig själv att ha leksaken framför Alfred och vifta med den(ni ser den i utkanten av bilden) hahah:-)


Kommentarer

  1. Jag stänger aaaalltid garderobsdörrar på natten. Det är i mörkt och läskigt därinne ;)

    SvaraRadera
  2. Vad skönt att det blev ett bra samtal på BVC. Hoppas att ni kom fram till fler bra grejer som kan få dig att må bättre. Säg ifrån om du märker att det går åt fel håll, det finns fler insatser!

    Eftersom att jag har varit sjukskriven under en lång tid reagerade jag på hur du skrev om din vän. Jag vet ju inte varför hon är sjukskriven eller några omständigheter runt omkring men jag blev illa berörd av sättet du skrev på (fast� jag ju förstår att du inte menar något illa). Att en är sjukskriven betyder ofta att en inte mäktar med sitt eget liv och behöver alltså inte vara likställt med "att ha tid över".

    Jag hoppas att du vet att jag i vanliga fall aldrig "hoppar på dig" om än det ena eller det andra, utan tvärtom brukar försvara dig mot anonyma påhoppare. Jag vill bara lyfta den tanken eftersom att många tycks tro att det är just så, att jag som varit långtidssjukriven har massa tid över. Om det hade varit så (ljuvligt) så hade jag inte varit sjukskriven, utan jobbat och mått gott! Som jag upplever det, betyder sjukskriven att jag inte klarar av mitt eget liv.

    Det beror såklart på varför en är sjukskriven. Har en brutit en tumme så är det förstås en annan sak, något du säkert har koll på. Jag hoppas att ni får hjälp iaf!

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hon är sjukskriven för en enklare fysisk åkomma.

      Radera
  3. Skönt att det gick bättre på BVC!

    Ang babygym så kan jag varmt rekommendera Tiny Love babygym. VI har haft det till vår dotter, sedan kusiner och vänner, nu är det snart barn nummer 5 som har det och alla har älskat det! Massa olika färger och så kan man köpa tillsaker att hänga på efter ålder på barnen! Verkligen toppen!

    //Kicki

    SvaraRadera
  4. Underbart inlägg! Du verkar så himla härlig som människa!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering